Badkamertegels

Badkamertegels - Badkamer faience

Camee bvba biedt een ruim assortiment badkamertegels aan. Zo bieden wij diverse topmerken aan, en zal u een zeer uitgebreid gamma aan tegelstijlen bij ons vinden.

Wellicht dat u niet direct kan kiezen uit dit grote aanbod, onze medewerkers staan u dan ook graag te woord, en bieden een persoonlijke service aan om u te helpen bij het kiezen van uw badkamertegels. Bij Camee bvba gaat het er om dat u als klant tevreden bent.

In onze tegeltoonzaal kan u terecht om al onze collecties badkamertegels te ontdekken.

Ontdek ons ruim assortiment badkamertegels

Van vloertegels tot wandtegels en van keramische tot mozaïektegels. Bij Camee bvba vindt u het allemaal in overvloed, zo is er voor iedere badkamerstijl en ieders smaak wel een passende badkamertegel te vinden. Met ons ruime en diverse assortiment aan badkamertegels kan u een sfeervolle badkamer creëren. Onze mensen doen er alles voor om u optimaal te kunnen laten genieten van een mooi afgewerkte badkamer met prachtige badkamertegels.

Badkamertegels zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en in talloze kleuren en patronen. Voor zowel de badkamervloer als de wanden in de badkamer. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor andere tegelplaatsing toebehoren als vloerlijmen, wandlijmen en vloerverwarming. En voor dit alles geldt dat wij u scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Prachtige badkamertegels in een hypermoderne badkamer van Camee

Specifiek op zoek naar douchetegels?

Ook een douche vraagt om een mooie afwerking. Dus bent u specifiek op zoek naar douchetegels? Dan helpt Camee bvba u daar ook graag bij! Voor zowel een douchewand als een douchevloer bieden wij diverse tegels aan. Van kleurrijke vloertegels tot hoogglanzende wandtegels, en alles wat daartussen valt: voor ieders smaak en ieders budget heeft Camee bvba wel passende douchetegels.

Keramische tegels, ideaal voor elke ruimte!

Keramische tegels bestaan uit dunne laagjes keramisch materiaal. Dit is een mengsel van zand, klei en andere natuurlijke materialen. Ze zijn sterk, hygiënisch en vuurbestendig. En ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Of u nu op zoek bent naar tegels voor een badkamer of douche, de keuken of living, een keramische tegel is ideaal voor elke ruimte in huis.

In de tegeltoonzaal van Camee bvba vindt u een ruim assortiment keramische tegels van hoogstaande kwaliteit, in allerlei vormen, diktes, maten, kleuren en patronen. Kom langs en laat u overtuigen door de kracht en pracht van keramische tegels!

Bent u er nog niet uit? Contacteer ons voor een afspraak

Vindt u het moeilijk om te kiezen welke badkamertegels het beste in uw badkamer, toilet of douche passen? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via ons contacformulier. Met onze jarenlange ervaring, onze expertise en een ongekende passie voor badkamertegels helpt Camee bvba u graag verder!

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee bvba

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.

Facebook Camee bvba

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.