DURAVIT

Duravit Sensowash

Niets is zo hygiënisch en verfrissend als een reiniging met water bij een toilet bezoek.

Duravit heeft de Sensowash ontwikkelt, een voorruitgang in de douche wc zittingen. Deze hebben een draadloze bedienbare afstandbediening. Elke wc bril wordt geleverd met 2 douchenkoppen, beide bieden de functies billen, comfort en lady douche, de vervangende doucheknop heeft echter een fijnere, zachtere straal. Zo ook wordt de wc bril verwarmd, deze verwarming kan uitgezet worden door de activering van de spaarmodus. 

Deze toilet zitting is ook verkrijgbaar in een dunne versie.

        

Duravit Rimless

"The Best toilet" van Duravit is de Rimless.

Deze toilet heeft een open spoelrand met een krachtige waterstroom waardoor het gehele binnen oppervlak van het wandcloset spoelt. Dankzij het open randsysteem is deze zeer gemakkelijk voor onderhoud.

Deze toiletten bieden topklasse in spoeltechnologie, comfort, hygiëne en een gustige prijs-presentatie verhouding, deze toilet heeft de prijs van 525€. Zo is er ook de "Hygienglaze" toilet, daar is nog een extra laag ingebakken in de keramiek die 99.9% de bacteriën dood binnen de 24u, dit aan een meerwaarde van 50€.

 

 

De gemiddelde prijs van een Rimless toilet + Sensowash zitting is ongeveer 1800€

 

http://www.duravit.be/website/home_be-nl/producten/productoverzicht/series/sensowash.be-nl.html

http://sensowash.com

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.