GEBERIT

Geberit Monolithe + Monolithe plus

Sanitair Design, indien het niet mogelijk is het spoelreservoir in de muur in te bouwen is er het alternatief van een opbouw spoelreservoir de stijlvolle "Geberit Monolith". De sanitaire technologie zit achter een paneel vervaardigd uit glas en geborsteld aluminium. Mogelijk voor hang en staand toilet. Met de Monolith plus geen onaangename geurtjes meer in je badkamer of je toiletruimte, ze worden rechtstreeks ontrokken in de wc-pot. De lucht wordt geneutraliseerd door een actieve honingraatfilter, een geluidsarme ventilator brengt de gefilterde lucht weer in de ruimte.

Geberit Duofresh

Voor extra frisheid & hygiëne bij elke spoeling, kam men de openklapbare bedieningsplaat Sigma 40 plaatsen, daar is een ruimte voorzien van een wc-blokjes houder. De gefilterde lucht wordt via de zijkanten van de bedieningsplaat terug in de ruimte gebracht.

Geen onaangename geurtjes meer in je badkamer of toilet ruimte. Met Geberit Monolith plus worden ze rechtstreeks ontrokken in de wc-pot. De lucht wordt geneutraliseerd door een actieve honingraatfilter, een geluidsarme ventilator brengt de gefilterde lucht weer in de ruimte.

                            

Geberit Type 70

Beslis zelf waar je de spoelknop wil activeren, vrije plaatsing tot 2 meter van het reservoir. Activering van de spoeling door middel van een servogestuurde technologie (zonder electriciteit) die slechts een lichte aanraking nodig heeft. Verkrijgbaar in 4 kleuren, metaal of glas, afmeting 112x50mm. Deze bedieningsplaat is te bezichtigen in onze toonzaal!

                              

 

http://www.geberit.be

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.