HANSGROHE

Raindance Select Handdouches

Maak van het douchen een belevenis. Zo eenvoudig kan het zijn door één druk op de knop kan men een keuze maken tussen de verschillende straalsoorten, een lichte waterstreling of een stevige whirlmassage.

Hoofddouches

Hoe zalig kan douchen zijn, bij de hoofddouches heeft u een keuze tussen 2 straalsoorten, eenvoudig door 1 druk op de knop in het midden van de straalschijf. U heeft de keuze tussen de krachtige rainstraal of parelende grote waterdruppels een gevoel als in een tropisch regenwoud.

 

Showerpipes

Eenvoudiger kan niet, douchen met de Select technologie, de Showerpipe is een combinatie van hoofddouche + handdouche in 1 systeem, gemakkelijk te installeren. Met Select knop kiest u verschillende straalsoorten aan uw hand of hoofddouche, u gebruikt de Showerpipe met één druk op de knop. De Select knoppen zitten op de hand en hoofddouche. En bovendien kunt u aan thermostaten het water aan- of uitzetten.

Showertablet

De Showertablet 300 kan naar keuze gecombineerd worden met douche sets met wandstang en handdouches. Geen doucherekje meer nodig, de Showertablet heeft een handig tabletje waar u iets kan opzetten, een zeer leuk & strak design. Te bezichtigen in onze toonzaal!

Showerselect

Het Showerselect inbouwkraanwerk geeft meer ruimte in de douche, deze worden in de wand ingewerkt, hebben een eenvoudige bediening en gemakkelijk te reinigen. Deze zijn te verkrijgen voor de werking van 1 tot 4 functies. Showerselect thermostaten zijn uitgerust met kleine toetsendie zeer duidelijk zijn door eenvoudige symbolen. 

http://www.hansgrohe.be

 

 

 

 

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.