Wanneer kunt u beroep doen op sanitaire renovatiepremies?

Indien uw woning is minstens 25 jaar oud

Als u werken aan de sanitaire installaties (badkamer, toilet,...) uitvoert, in een woning die minstens 25 jaar oud is, kan uw investering in aanmerking komen voor de renovatiepremie. Deze premie is afhankelijk van uw inkomenssituatie.

U kunt in aanmerking komen voor verbeteringspremie als u werken aan de sanitaire installaties (badkamer, toilet,...) uitvoert. Hiervoor moet uw woning minstens 25 jaar oud zijn. Of u deze premie kunt krijgen, hangt af van uw inkomenssituatie.

Klik hier voor de volledige lijst van werken die in aanmerking komen voor de verbeteringspremie.

Bereken hier het bedrag van uw renovatiepremie

 

U bent 65+

Bent u 65+ en wilt u uw badkamer aanpassen aan de noden van het ouder worden, dan kunt u mogelijk rekenen op de aanpassingspremie

Klik hier voor de volledige lijst van werken die in aanmerking komen voor de aanpassingspremie.

U kunt een premie krijgen van de netbeheerder voor de installatie van een zonneboiler voor sanitair warm waterAls u in een woning of appartement een zonneboiler laat plaatsen door een aannemer, dan kunt u daarvoor een premie krijgen van uw netbeheerder.

Deze premie is mogelijk combineerbaar met de verbeteringspremie.

 

Vanaf 2017 worden de premies voor energiebesparende investeringen hervormd

Klik hier voor de voorwaarden van de premies >>

Ten slotte kunt u in een aantal gemeenten een bijkomende gemeentelijke of provinciale premie krijgen. U kunt de gemeentelijke en provinciale premies opzoeken via subsidiemodule.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.