Badkamerrenovatie

Een kwalitatieve badkamer gaat jaren mee, maar alles slijt en smaken veranderen, dus dringt een badkamerrenovatie of een nieuwe inrichting zich op.

Bij Camee bvba begeleiden we u gedurende de hele renovatie en geven uw badkamer in een korte tijd een volledige make-over. Zo krijgt uw badkamer een volledig nieuwe en hedendaagse uitstraling, volledig op uw maat.

Hoe gaat een badkamerrenovatie in zijn werk?

Voor het starten van de verbouwingen is er een gesprek met één van onze vakmensen. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken en gebeuren de nodige opmetingen. Veiligheidshalve doen we ook de nodige controles (leidingen, afvoeren, warmwatervoorziening) voor we starten. Uiteraard staan tijdens dit gesprek uw verwachtingen centraal. Vervolgens krijgt u een gedetailleerde offerte met enkele ontwerpen. Zo kunt u zich een beeld vormen over hoe de badkamer er kan uitzien na de renovatie.

Tijdens het opvolgingsgesprek wordt deze offerte voor het vernieuwen van uw badkamer besproken en kunnen er de nodige aanpassingen doorgevoerd worden tot het plaatje volledig klopt.

Dit hele traject is vrijblijvend en gratis.

Heldere afspraken over de verbouwingen

Gaat u met ons in zee, dan wordt een uitvoeringsdatum vastgelegd en worden de nodige contracten ondertekend. Zelfs bij grote projecten slagen we erin een badkamer te vernieuwen binnen de 10 werkdagen. In geen tijd staat u dus in uw nieuwe badkamer.

Kleine en grote renovaties

Zowel kleine als grotere verbouwingen doen we met plezier. Zelfs het vervangen van een bad door een douche en het vernieuwen van uw toilet.

Meer weten over uw toekomstige badkamerrenovatie?

Toe aan een badkamerrenovatie? Nodig ons vrijblijvend uit voor een gesprek, zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken en enkele ontwerpen kunnen voorstellen.

Een badkamer verbouwen met Camee bvba zonder is zekerheid zonder zorgen.

Contacteer ons voor meer info

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.