Centrale verwarming en warmwatervoorziening

Wij plaatsen centrale verwarming en dit zowel in nieuwe als bestaande woningen, hierbij werken we steeds met kwalitatief hoge en de modernste ketels en radiatoren dit zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen.

 

Centrale verwarming op maat

We bekijken samen met u de huidige situatie ter plaatse in geval van renovatie, of op het bouwplan voor nieuwbouw. Zo kunnen we onmiddellijk de meest geschikte ketel en/of radiatoren voorstellen.

U krijgt een vrijblijvende en uitgebreide offerte. De werken worden uitgevoerd door een professioneel team.

Onderhoud van je CV-ketel en centrale verwarming

De wetgeving verplicht een 2-jaarlijks nazicht van alle gastoestellen dit om de veiligheid te garanderen.

Wij vinden het normaal dat door ons geplaatste ketels ook door ons onderhouden worden en doen dit dan ook aan een concurrentiële prijs. Zo houden we uw installatie in orde.

Heel wat oplossingen

De mogelijkheden betreffende centrale verwarming zijn enorm. We lichten er onderstaande even uit:

In alle mogelijke stijlen voorzien we u in uw wensen. We zorgen ervoor dat uw centrale verwarming correct geïnstalleerd en aangesloten wordt.

Meer weten over de mogelijkheden van het vernieuwen of installeren van je centrale verwarming? Contacteer ons en we vertellen je er alles over. Zowel voor de installatie in bestaande woningen als nieuwbouw kan u bij ons terecht.

Contacteer ons vrijblijvend

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.