Dakwerken

Een lekkend dak of een dak dat door slijtage toe is aan vervanging? Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het plaatsen van bitumineuze dakbedekking met of zonder isolatie en geven dan ook graag een 10-jarige fabrieksgarantie. Wij zijn perfect thuis in het renoveren, isoleren en herstellen van platte daken.

De specialist in platte daken

Roofings staan aan veel slijtage bloot, door de wijzigende weersomstandigheden moeten ze een sterke rek -en krimpfunctie hebben en ook nog eens UV-bestendig zijn. Dit alles hebben we gevonden bij het merk “Icopal”.

Voor elk dak een oplossing van formaat:

 

Graag wat meer licht in uw woning? Wij plaatsen lichtkoepels en/of velux ramen en sluiten ze waterdicht aan met het dak.

 

Hellende daken

Naast platte daken kan u bij Camee bvba ook terecht voor hellende daken, waarbij we met DECRA kunststof pannen werken. Ook dakgoten, dakkapellen en regenwaterafvoer hebben voor ons geen geheimen.

Dakkappel buitenzijde:

Dakkappel binnenzijde:

Meer weten over de mogelijkheden van een nieuw dak of renovatie en wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen? Contacteer ons, we vertellen je er met plezier meer over.

Contacteer ons vrijblijvend

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.