Roofings: platte en lichthellende daken

Voor elk dak een oplossing van formaat

Bent u op zoek naar een goede dakbedekking voor een plat of licht hellend dak van uw woning? Dan kiest u het best voor roofing, een waterdicht materiaal op basis van bitumen. Roofing wordt voornamelijk toegepast op platte daken, maar is zeker ook geschikt voor licht hellende daken. Daarnaast heeft roofing heeft een relatief voordelig prijskaartje en is eenvoudig en snel te herstellen of te vervangen. Wenst u het dak van uw woning tegelijkertijd te isoleren, dan is dat ook mogelijk met roofing.

Kortom, of u nu op zoek bent naar een nieuwe dakbedekking van een volledig plat of licht hellend dak, met of zonder isolatie, Camee bvba biedt voor elk dak een oplossing op maat. Bovendien mag u er zeker van zijn dat onze ervaren dakwerkers de roofing op een correcte en kundige manier plaatsen.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

platte daken met daglicht voorzien

Icopal UV- en weersbestendig

Roofings staan aan veel slijtage bloot, door veranderende weersomstandigheden moeten ze een sterke rek -en krimpfunctie hebben en ook nog eens Uv-bestendig zijn. Dit alles hebben we gevonden bij het merk Icopal. In tegenstelling tot traditionele roofings en andere merken, is Icopal roofing een stuk elastischer door de toevoeging van kunststofvezels en zeer goed bestand tegen vocht. Van plat tot licht hellend, voor elk dak bieden wij u een roofing oplossing op maat met Icopal.

Graag meer licht in uw woning?

Nood aan meer licht in uw woning? Camee bvba zorgt voor de plaatsing van lichtkapellen en Velux dakramen met een waterdichte sluiting van het dak. Voor zowel een lichthellend dak als een plat dak bieden wij u een oplossing om meer licht te creëren op zolder of in een uitbouw. Wij leveren lichtkapellen en Velux dakramen in alle maten en kleuren. Voor een scherpe prijs plaatsen onze ervaren dakwerkers vakkundig uw nieuwe dakkapel waardoor u kan genieten van meer ruimte, daglicht en wooncomfort.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Waarom kiezen voor roofings van Camee altijd een goede keuze is?

Waarom kiezen voor roofings van Camee altijd een goede keuze is? Omdat u verzekerd bent van een vakkundige plaatsing of herstelling van roofing, met gebruik van de juiste materialen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor een correct advies en bieden wij u garantie en service na verkoop. Dus bent u op zoek naar ervaren dakwerkers die roofing komen plaatsen, dan kiest u voor Camee bvba!

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair, centrale verwarming en dakwerken. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee bvba

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.

Gesloten wegens vakantie van 12/7/2019 tot en met 5/8/2019

Facebook Camee bvba

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.