Beton Ciré

Beton cire: betonlook in uw badkamer of toilet

Wenst u graag uw badkamer, toilet, keuken of andere ruimte een moderne, stoere of industriële uitstraling geven? Beton ciré, ook wel beton stuc of mortex genoemd, is dan het perfecte materiaal. Daarnaast is het perfect waterproof en zeer gemakkelijk in onderhoud. Bij Camee bvba hebben we reeds jarenlang ervaring met beton ciré, zowel in het plaatsen als het leveren van gereedschappen en materialen van beton ciré. Bent u op zoek naar beton ciré? Camee bvba is dé specialist die u graag verder helpt.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Beton stuc geeft uw badkamer een moderne, strakke en industriële uitstraling

De voorbije jaren heeft dit materiaal met bijbehorende techniek stevig aan populariteit heeft gewonnen. Beton stuc kent immers heel wat voordelen en is perfect waterproof. Het plaatsen van beton stuc kan op vrijwel elke ondergrond, zolang deze maar vormvast en vlak is. Hierdoor kan beton stuc in geen tijd een verouderde badkamer omtoveren tot een moderne, strakke en industriële badkamer.

Combineer de beton stuc met warme, kleurrijke accessoires en materialen als hout en veel planten, en het geeft uw badkamer direct een andere uitstraling. Kortom, beton stuc biedt veel mogelijkheden.

De vele voordelen van beton ciré in uw badkamer

Naast een strakke, eigentijdse uitstraling heeft het plaatsen van beton ciré in de badkamer nog meer voordelen:

  • Mortex of beton ciré kan op zowat iedere ondergrond worden aangebracht. De enige voorwaarde is dat de ondergrond vormvast en vlak is.
  • Beton stuc is waterdicht en daarom perfect geschikt voor de badkamer.
  • De stuclaag van beton ciré is zeer dun (tussen de 2 - 6 mm).
  • Beton stuc is slijtvast en gemakkelijk in onderhoud.
  • In geen tijd heeft u met beton ciré een strakke, eigentijdse look in de badkamer.
  • Beton ciré is beschikbaar in een waaier aan kleuren.

Hoe wordt mortex of beton ciré aangemaakt? Tips voor de doe-het-zelver!

Mortex wordt gemaakt van een mix van cementpoeder, pigmentpoeder en vloeibare hars. Het is belangrijk om goed gereedschap aan te schaffen als u vloeren of wanden gaat bedekken met beton ciré. Ook daarvoor kan u als doe-het-zelver bij Camee bvba terecht. Wij bieden de juiste materialen en gereedschap om beton stuc zelf te maken.

Bent u doe-het-zelver? Contacteer ons

Beton ciré? Reken hierbij op Camee bvba!

Wenst u de vele mogelijkheden van beton ciré te ontdekken? Vraag om raad en we tonen u met veel plezier enkele van onze realisaties. In geen tijd zorgen onze beton ciré plaatsers voor een eigentijdse beton look in uw badkamer. Beton ciré is dan ook het perfecte materiaal om badkamerwanden of -vloeren een nieuwe uitstraling te geven.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

badkamer in beton cire

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair, centrale verwarming en dakwerken. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee bvba

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.

Facebook Camee bvba

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.