Keramische tegels

Keramische tegels: krachtig en prachtig

Bent u op zoek naar elegante, mooie en gemakkelijk te onderhouden tegels voor uw badkamer, douche, toilet of woonkamer? Overweeg dan eens om keramische tegels te (laten) plaatsen bij u thuis. Tegenwoordig is er zoveel keuze in keramische tegels, dat er wel voor elke ruimte een passende keramische tegel te vinden is. Bij Camee bvba vindt u een zeer ruim assortiment keramische tegels, die geschikt zijn voor zowel wanden als vloeren. Op zoek naar keramische tegels? Bij Camee bvba helpen we u graag verder.

Keramische tegels voor uw badkamer en douche

Mede dankzij de hygiënische, antistatische en kras- en slijtvaste eigenschappen, zijn keramische tegels perfect geschikt voor in de badkamer en douche. Daarnaast zijn keramische tegels gemakkelijk in onderhoud en eenvoudig te reinigen. Tel daarbij het duurzame aspect op en de ongevoeligheid voor (water)vlekken, en u snapt dat de keuze voor keramische tegels voor uw badkamer of douche snel gemaakt is.

Keramische vloer- en wandtegels

Keramische vloer- en wandtegels bestaan uit dunne laagjes keramisch materiaal. Dit is een mengsel van zand, klei en andere natuurlijke materialen. Keramische vloer- en wandtegels zijn sterk, hygiënisch en vuurbestendigDaarnaast zijn ze ook makkelijk in onderhoud waardoor keramische tegels geschikt zijn voor elke ruimte in huis. Of u nu op zoek bent naar keramische vloertegels of keramische wandtegels, in de tegeltoonzaal van Camee bvba vindt u een ruim assortiment keramische tegels van hoogstaande kwaliteit

U vindt hier keramische tegels in allerlei vormen, diktes, maten, kleuren en patronen. Kom langs en ontdek onze collectie!

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Groot of klein? Zachte tinten of net iets feller? Aarzel niet, er is voldoende keuze

Groot of klein? Zachte tinten of net iets feller? Kleurrijk of sober? Een patroon of rechttoe, rechtaan? U hoeft niet te aarzelen, bij Camee bvba vindt u zeker een passende keramische tegel die bij uw interieurstijl zal passen. In onze tegeltoonzaal vindt u een ruim assortiment keramische tegels, van modern tot klassiek en van hedendaags tot trendsettend, en dat in een waaier aan kleuren en afmetingen. Kortom, bent u op zoek naar keramische tegels, dan helpt Camee bvba u graag verder!

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee bvba

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.

Facebook Camee bvba

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.