Toe aan een badkamerrenovatie in het Waasland? Dat doe je samen met Camee

Woonachtig in het Waasland en toe aan een nieuwe badkamer of wil je je badkamer grondig laten renoveren? Als rasechte badkamerspecialisten zijn we ook actief in het Waasland en hebben we al heel wat badkamers mogen aanpakken. Wij zijn al jaren thuis in het renoveren van badkamers in het Waasland en we hebben nog echte stielmannen in huis die van aanpakken weten. Of je nu voor een grote of kleine badkamerrenovatie gaat, wij klaren de klus.

Al jaren thuis in badkamer renovatie in het Waasland

Bij Camee hanteren we al jaren een stappenplan dat zijn nut bewijst. Een badkamerrenovatie in het Waasland pakken we gestructureerd aan, zodat je binnen de 12 dagen van een prachtige badkamer geniet. Uiteraard werken we sneller als het niet om een volledige badkamerrenovatie gaat, maar om bijvoorbeeld het vervangen van enkel de douche of toilet. Het stappenplan zit ons zo in de genen, dat we zeker zijn van een perfect resultaat. Tijdens de badkamer renovatie blijven we ook duidelijk communiceren. Je kunt ook steeds bij ons terecht met al je vragen.

Offerte nodig? Contacteer ons

Op voorhand een beeld van je badkamerrenovatie

Bij een badkamerrenovatie in het Waasland komt er aardig wat bij kijken, maar bij Camee kun je altijd terecht. Wij luisteren naar jouw verhaal, bespreken je budget en komen vervolgens met een voorstel en 3D-tekening op maat. Op die manier weet je al op voorhand wat je van je badkamerrenovatie mag verwachten. Bij onze geen loze beloften, maar glasheldere afspraken, duidelijke timings en kwalitatieve materialen. Heel wat van die materialen vallen trouwens ook te bekijken in onze showroom

Badkamerrenovatie Waasland

Laat je badkamer renoveren

Wil je laten bekijken wat er mogelijk is met je badkamer en wil je de perfecte badkamerrenovatie in het Waasland, zonder je blauw te betalen? Maak dan zeker eens een afspraak of kom langs in onze showroom. We vertellen je graag wat er allemaal kan. De mogelijkheden zijn enorm en met onze expertise kunnen we je snel een voorstel op maat maken voor je badkamer. Bij Camee zorgen we voor een zorgeloze renovatie van je badkamer, ook in het Waasland.

Ook kleine renovaties mogelijk

Een renovatie van je badkamer is bij ons in betrouwbare handen, maar net zo goed schakel je onze in voor kleine verbouwingen. Ook het plaatsen van een nieuwe inloopdouche is ontzettend populair. Wij hanteren scherpe prijzen, leveren vakwerk en hebben heel wat referenties van badkamerrenovaties in het Waasland. Bekijk gerust wat realisaties. Reken op een persoonlijke aanpak en de perfecte aflevering van je nieuwe badkamer.

Contacteer ons of vraag direct een offerte aan

Marmeren badkamer wand

Geberit Douche toilet

De showroom van Camee in de Klinge

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.