Centrale verwarmingsinstallatie voor uw woning

Camee bvba helpt u graag bij de nieuwe centrale verwarmingsinstallatie voor uw woning. Zo bieden wij niet enkel cv-ketels, hoog rendementsketels, radiatoren en vloerverwarming aan, maar nemen onze vakprofessionals het werk voor u uit handen door de gekozen verwarmingssystemen correct en veilig te installeren bij u thuis.

Boek nu een gratis opmeting

Centrale verwarming en warmwatervoorziening

Wanneer u graag een centrale verwarming en warmwatervoorziening wenst te combineren, bijvoorbeeld door ruimtetekort voor twee grote installaties, dan is een combi cv-ketel de beste oplossing voor u. Met een combi cv-ketel bespaart u zowel op ruimte als op onderhoudskosten. Camee bvba helpt u graag verder bij het kiezen van een passende combi cv-ketel die het beste aansluit op uw wensen.

Jaga Briza radiator

Welke cv-ketels zijn er en welke past het best bij u?

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende cv-ketels beschikbaar. De meest geschikte cv-ketel is afhankelijk van uw woning, uw verbruik en uw gezinssituatie. Een kleine greep uit ons aanbod:

  • Wand condensatieketels
  • Elektrische en indirect verwarmde boilers van Daalderop.
  • Sanitaire warmtepompen
  • Cv-warmtepompen
  • Thermische zonnepanelen
  • Radiatoren en vloerverwarming

Camee bvba bekijkt samen met u wat de meest geschikte cv-ketel is voor uw situatie, en welke en hoeveel radiatoren daar het beste bij passen. Onze ervaren en goede opgeleide cv-installateurs zorgen ervoor dat de installatie en plaatsing van de centrale verwarming vervolgens correct verloopt.

Contacteer ons vrijblijvend

Radiatoren of liever vloerverwarming?

Bent u van plan om te gaan bouwen of te renoveren? Dan dient u ook een keuze te gaan maken in het verwarmingssysteem. Naast de keuze voor de warmteproductie (cv-ketel) moet u ook gaan bepalen hoe de warmte in de woning verspreid moet worden. Gaat u voor mooie (design) radiatoren of ruimtebesparende vloerverwarming? Contacteer ons gerust, de specialisten van Camee bvba helpen u graag met deze moeilijke keuze!

Jaga LineaPlus radiator

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.