Centrale verwarmingsinstallatie voor uw woning

Camee bvba helpt u graag bij de nieuwe centrale verwarmingsinstallatie voor uw woning. Zo bieden wij niet enkel cv-ketels, hoog rendementsketels, radiatoren en vloerverwarming aan, maar nemen onze vakprofessionals het werk voor u uit handen door de gekozen verwarmingssystemen correct en veilig te installeren bij u thuis.

Boek nu een gratis opmeting

Centrale verwarming en warmwatervoorziening

Wanneer u graag een centrale verwarming en warmwatervoorziening wenst te combineren, bijvoorbeeld door ruimtetekort voor twee grote installaties, dan is een combi cv-ketel de beste oplossing voor u. Met een combi cv-ketel bespaart u zowel op ruimte als op onderhoudskosten. Camee bvba helpt u graag verder bij het kiezen van een passende combi cv-ketel die het beste aansluit op uw wensen.

Jaga Briza radiator

Welke cv-ketels zijn er en welke past het best bij u?

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende cv-ketels beschikbaar. De meest geschikte cv-ketel is afhankelijk van uw woning, uw verbruik en uw gezinssituatie. Een kleine greep uit ons aanbod:

  • Wand condensatieketels
  • Elektrische en indirect verwarmde boilers van Daalderop.
  • Sanitaire warmtepompen
  • Cv-warmtepompen
  • Thermische zonnepanelen
  • Radiatoren en vloerverwarming

Camee bvba bekijkt samen met u wat de meest geschikte cv-ketel is voor uw situatie, en welke en hoeveel radiatoren daar het beste bij passen. Onze ervaren en goede opgeleide cv-installateurs zorgen ervoor dat de installatie en plaatsing van de centrale verwarming vervolgens correct verloopt.

Contacteer ons vrijblijvend

Radiatoren of liever vloerverwarming?

Bent u van plan om te gaan bouwen of te renoveren? Dan dient u ook een keuze te gaan maken in het verwarmingssysteem. Naast de keuze voor de warmteproductie (cv-ketel) moet u ook gaan bepalen hoe de warmte in de woning verspreid moet worden. Gaat u voor mooie (design) radiatoren of ruimtebesparende vloerverwarming? Contacteer ons gerust, de specialisten van Camee bvba helpen u graag met deze moeilijke keuze!

Jaga LineaPlus radiator

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.