Waarom u kiest voor een Daalderop electro boiler?

Toe aan een nieuwe verwarmingsinstallatie of bent u op zoek naar de perfecte boiler om uw oude te vervangen? Dan komt u vandaag de dag al snel bij een e-boiler of elektrische boiler terecht. Er zijn tal van merken, maar bij Daalderop hebben ze alvast een streepje voor en zijn ze écht thuis in elektrische boilers. Wij zetten even een aantal zaken voor u op een rijtje.

De troeven van de Daalderop elektrische boiler

1

Af te stemmen op uw noden

De elektrische boiler van Daalderop is verkrijgbaar in formaten van 30 liter tot en met 150 liter. U kiest dus makkelijk het toestel dat bij u of de noden van uw gezin past. Zo beschikt u steeds over voldoende warm water om ook de piekperiodes in huis op te vangen. Denk maar aan de ochtendrush. Er zijn 5 verschillende modellen, dus keuze zat. 

2

Makkelijk aan de muur te monteren

Daalderop zorgt ervoor dat alle e-boilers makkelijk aan uw muur te monteren vallen. De boiler is dan ook snel gemonteerd, zonder zorgen.

3

Koperen binnenketel, een garantie op duurzaamheid

Met een elektrische boiler van Daalderop zit u gebeiteld. De koperen binnenketel en het feit dat er slechts 1 lasnaad nodig is, zorgt er immers voor dat deze elektrische ketel een toonbeeld is van deugdelijkheid. U krijgt dan ook maar liefst 10 jaar garantie op de onderdelen. De koperen kuip zorgt er bovendien ook nog eens voor dat er amper nood is aan onderhoud. Corrosie en verkalking krijgen geen kans

4

Snelle opwarming

Verder warmt deze Daalderop electro boiler ook sneller op dan reguliere boilers en wordt de temperatuur op punt gehouden. De Daalderop elektrische boilers gaan dan ook een heel stuk langer mee dan andere merken.

5

Elegant en smal ontwerp

Nee, een boiler moet niet in het oog springen. Met zijn smal ontwerp, kunt u de e-boiler van Daalderop makkelijk in een kast monteren of uit het zicht.

6

Daalderop, al jaren een klinkende naam

Het Nederlandse Daalderop met een vestiging in België (Zellik) is al jaren een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van totaalsystemen op het gebied van verwarming. Mensen plezieriger en aangenamer laten wonen, daar streven ze naar. 

7

Een vlekkeloze service

Met een garantie van 10 jaar op alle onderdelen van de Daalderop e-boilers kunt u op beide oren slapen. Herstellingen en onderhoud zijn voorzien indien nodig.

8

Een innovatief uitgebreid aanbod

IthoDaalderop biedt een uitgebreid aanbod aan innovatieve producten zorgt voor een energiezuinig binnenklimaat. Ook met een elektrische boiler van Daalderop kiest u voor de toekomst. 

Meer weten over de Daalderop elektrische boilers?

Wenst u het gamma elektrische Daalderop boilers te ontdekken, meer informatie of een offerte incl. installatie, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij verduidelijken graag de mogelijkheden van de Daalderop e-boilers, zetten de troeven nog eens glashelder op een rijtje en bezorgen u een offerte op maat. Zo merkt u al snel dat de elektrische boilers van Daalderop niet enkel performant, maar ook betaalbaar zijn.

Contacteer ons vrijblijvend

electro boiler Itho Daalderop

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.