Een douche renovatie voor een nieuwe frisse douche

Nood aan het opfrissen van uw doucheruimte? Camee bv helpt u graag verder! Vergis u niet, ook al is deze ruimte klein, bij een douche renovatie komt heel wat kijken. Van de vernieuwing van een douchecabine door lekkage of door slijtage, Camee helpt u hier graag in verder!

Boek nu een gratis opmeting

Hoe gaat een douche renovatie in zijn werk?

Een douche renovatie laten uitvoeren door Camee bv betekent dat u in slechts 6 stappen zal doorstaan om straks te genieten van een spiksplinternieuwe douche!

1

Volledig uitbreken van de oude douche: de eerste stap naar een nieuwe douche is het uitbreken en strippen van de oude douche. Na de breekwerken wordt alles netjes opgekuist, iets wat wij na iedere klus doen!

2

Leidingen herleggen of vernieuwen: vervolgens worden de sanitaire leidingen en afvoeren heraangelegd of terug als nieuw geïnstalleerd. We werken steeds met ecologische en duurzame materialen.

3

Douchebak installeren: in deze fase van de douche renovatie installeren wij een nieuwe en waterdichte douchebak.

4

Chappen, vloeren en betegelen: de vierde stap is een nieuwe chape laag voorzien, en worden wanden en vloeren in de doucheruimte betegeld.

5

Douchewand, kraanwerk en oplevering: de laatste stap van een douche renovatie is het plaatsen van douchewand en het kraanwerk

6

Testen & goedkeuring: wanneer alles nog eens getest en goedgekeurd is, is het tijd voor u om te gaan genieten van een nieuwe, volledig gepersonaliseerde en moderne douche!

Uw douche waterdicht maken?

Heeft u al een mooie douche maar is die niet waterdicht? Is de silicone versleten of zitten er scheuren in? Laat ons langskomen om te kijken wat we kunnen doen om uw douche waterdicht te maken. Dit probleem lossen we graag op door het vernieuwen van  leidingen en doucheplaat met ofwel grote watervaste panelen tegen de muur of klassieke betegeling.

Contacteer ons

Kom uw kraanwerk kiezen!

Goede kranen en douchekranen zijn onmisbaar voor een functionele doucheruimte. Maar aangezien het oog ook wel wat wil, zijn kranen niet alleen praktisch maar ook esthetisch verantwoord. In onze toonzaal vindt u het mooiste kraanwerk waaruit u kunt kiezen. Van Italiaans design tot Duitse kwaliteit, er is volop keuze in onze ruime collectie kranen. Aan u de keuze om te kiezen tussen al dat moois, kom dus snel langs bij Camee bv en kies uw kraanwerk uit!

Tegels of grote platen tegen de muur, wat kiest u?

In onze toonzaal vindt u naast de klassieke betegeling, ook andere oplossingen zoals waterdicht plaatmateriaal. Wat kiest u? Ons team begeleid u bij het kiezen van al dit moois. Van klassiek tot modern, u vindt in de toonzaal van Camee bvba volledig opgebouwde doucheruimtes en badkamers volgens de laatste trends op sanitair gebied.

Plan een afspraak in met de vakmensen van Camee bv

Plan een afspraak in met de vakmensen van Camee bv en ons team helpt u graag verder bij de make-over van uw douche. Of kom langs in onze showroom waar u zich alvast kan laten inspireren en informeren voor de renovatie van uw douche.

Boek nu uw toonzaalbezoek

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.