De totale badkamerrenovatie

Een badkamer kan jarenlang meegaan, maar ook sanitair en leidingen slijten, en smaken en woonstijlen veranderen. Aan kleine badkamerwerken of een volledige badkamerrenovatie kan geen enkele woning ontkomen.

Bij Camee bvba begeleiden we u tijdens de badkamerrenovatie of kleinere werkzaamheden aan de douche of het toilet, en geven uw badkamer in een korte tijd een volledige make-over. Zo krijgt uw badkamer een volledig nieuwe en hedendaagse uitstraling, volledig op uw maat en volgens uw wensen.

Hoe gaat een badkamerrenovatie in zijn werk?

Voor de start van de verbouwingswerken in uw badkamer bieden wij u een gesprek aan met één van onze vakprofessionals. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken en gebeuren de nodige opmetingen. Veiligheidshalve voeren we ook enkele acties uit zoals een controle  van de leidingen, afvoeren en de warmwatervoorziening. Vervolgens gaan wij aan de slag met uw wensen en de verkregen info en ontvangt u een gedetailleerde offerte met enkele badkamerontwerpen. Zo kunt u zich een eerste beeld vormen over hoe de badkamer er zal uitzien na de renovatie.

Dit traject, van het bespreken van uw wensen tot het opmaken en aanpassen van de badkamer offerte, is bij Camee bv geheel vrijblijvend!

Steeds heldere afspraken

Van de opmeting en de offerte tot de afwerking van uw nieuwe badkamer, Camee bv zorgt voor duidelijke afspraken en een heldere communicatie. Zo ontvangt u een duidelijke offerte en worden de nodige offerte getekend. Direct vanaf het moment dat u de offerte heeft getekend, staan wij u met raad en daad bij. Dit vertaalt zich in een duidelijk projectverloop tijdens de badkamerrenovatie.

Boek nu een gratis opmeting

In 10 stappen naar een nieuwe badkamer

1

Opmeting ter plaatse bij de klant zodat we tot de juiste ontwerpen en een vrijblijvende offerte kunnen komen.

2

De volgende stap naar een nieuwe badkamer is het uitbreken en strippen van de oude badkamer of douche. Na de breekwerken wordt alles netjes opgekuist, iets wat wij na iedere klus doen!

3

Vervolgens worden de sanitaire cv leidingen in de badkamer vernieuwd. We werken steeds met ecologische en duurzame materialen.

4

De elektrische kabels, bedieningspanelen en schakelaars worden hierna geïnstalleerd volgens de nieuwste technologieën en conform de Europese wetgeving.

5

Bij de vijfde stap is moet er een nieuwe chape laag voorzien worden. Ook de muren worden volledig waterdicht gemaakt zodat geen enkel druppel meer kan ontsnappen.

6

De tegels worden geplaatst op de waterdichte bezetting. U vindt bij ons een ruim aanbod van badkamertegels, keramische tegels en wand- en vloertegels.

7

Wanneer alles goed gedroogd is, maken we het plafond en de plafondverlichting in orde. Een spanplafond in de badkamer is hiervoor uitermate geschikt.

8

Dit is een heel belangrijke fase tijdens de badkamerrenovatie. Het door u gekozen sanitair: badkamermeubelen, kranen, bad, douche, radiators, toilet enz. - worden geplaatst.

9

De finale afwerking van de badkamerrenovatie bestaat uit het opspuiten van hoeken en randen met antischimmel siliconen.

10

Wanneer alles nog eens getest en goedgekeurd is, is het nu tijd voor onze klanten om te genieten van een nieuwe, volledige gepersonaliseerd en hedendaagse badkamer.

Heeft u nog vragen bij ons werkproces?

Stel uw vragen rechtstreeks aan onze vakmensen. Wij bezorgen u binnen de 2 werkdagen een persoonlijk antwoord.

Boek nu een gratis opmeting

Hoe dient u zich voor te bereiden op uw badkamerrenovatie?

Of Camee bv nu uw badkamerrenovatie volledig uit handen neemt, of slechts enkele kleine werken, een goed begin is het halve werk. Om de badkamerrenovatie vanaf de start zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen, kunt u ook zelf wat voorbereiden. Zo vragen wij onze klanten om de avond voor de start van de badkamerrenovatie, de badkamer volledig leeg te maken. Denk hierbij aan het leeghalen van de badkamerkastjes, het vrijmaken van de lavabo’s en het weghalen van eventuele gordijnen of stores.

Voor een vlotte werking is het ook aan te raden om een vrije doorgang naar de badkamer te creëren zodat onze vakmensen gemakkelijk de badkamer kunnen bereiken.

Vooraleer wij starten met de breekwerken plaatsen wij uiteraard de nodige bescherming en zorgen o.m. voor een stortkoker, plaatsen een afvalcontainer en voorzien een ventilator voor de afzuiging van het stof

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom badkamer sanitair

De weg naar een nieuwe badkamer begint in onze showroom waar u een flinke dosis badkamerinspiratie kan opdoen in een ongedwongen sfeer. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan tegels en sanitair, waarbij steeds een balans te vinden is tussen design en praktisch gebruik.

In onze showroom kunt u in realistische badkameropstellingen talloze woonstijlen bewonderen: van modern en hedendaags tot klassiek. Bovendien kunnen we uw toekomstige badkamer visueel voorstellen in ons 3D-programma zodat u kunt zien hoe uw badkamer er na de renovatie zal komen uit te zien.

Onze showroom wordt zeer regelmatig vernieuwd, vandaar dat we ook het hele jaar door showroommodellen aanbieden tegen sterk verlaagde prijzen. Zo kunnen wij niet alleen aan uw technische en esthetische wensen voldoen, maar ook budgettair gezien.

Bent u doe-het-zelver? Reken maar op scherpe prijzen

Bent u zelf een handige klusser en gaat u met uw eigen handen aan de slag om uw droombadkamer te verwezenlijken? Ook dan bent u bij Camee bvba zeer welkom! Doe-het-zelvers kunnen bij ons terecht voor scherpe prijzen op tegels en sanitair. Bovendien staan onze medewerkers u graag te woord over al uw vragen rond uw badkamerrenovatie. Ook hier is een goed begin het halve werk.

Kom dus zeker langs voor een 3D-visualisatie waarbij u uw toekomstige tegels en sanitair op een plannetje kan zien, dan weet u waarvoor u het doet!

Kortom, een badkamer renovatie door of met Camee bvba is zekerheid zonder zorgen!

Vraag nu een gratis opmeting aan

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.