De complete badkamer renovatie: dat kan bij familiebedrijf Camee!

De badkamer is een van de meest belangrijke ruimtes in het huis, en een succesvolle badkamer renovatie kan een enorme impact hebben op de functionaliteit en design ervan. Of je nu een kleine aanpassing wilt of een totale badkamerrenovatie, Camee geeft je tips en inspiratie die je nodig hebt voor een succesvol badkamer renovatie project.

We zullen je begeleiden door het hele renovatieproces, van het plannen van de indeling en het kiezen van materialen om je te helpen bij de uitvoering van je project. We zullen je laten zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte, hoe je een stijlvolle en functionele indeling kunt creëren en hoe je de nieuwste trends en technologieën in je badkamer renovatie kunt integreren.

Of je nu een industriële, moderne, Scandinavische of een landelijke badkamer wilt, bij Camee bv begeleiden we u tijdens de badkamerrenovatie of kleinere werkzaamheden aan de douche of het toilet, en geven uw badkamer in een korte tijd een volledige make-over. Zo krijgt uw badkamer een volledig nieuwe en hedendaagse uitstraling, volledig op uw maat en volgens uw wensen.

Boek nu een gratis opmeting

Hoe gaat een badkamerrenovatie in zijn werk?

Voordat we de renovatiewerkzaamheden in uw badkamer starten, nodigen wij u uit voor een consult met een van onze deskundige vakmensen. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen en plannen we een afspraak voor de opmeting in.

Tijdens ons bezoek voeren we ook een grondige inspectie uit van de leidingen, afvoeren en de warmwatervoorziening. Vervolgens zetten we uw wensen en de verzamelde informatie om in actie en presenteren we u een gedetailleerde offerte samen met enkele badkamerontwerpen. Zo krijgt u een eerste indruk van hoe uw badkamer renovatie eruit zal zien.

Het bepalen van een budget voor je badkamerrenovatie

Een van de eerste stappen bij het plannen van een badkamerrenovatie is het bepalen van een budget. Het is belangrijk om realistisch te zijn over wat je kunt uitgeven en om een budget te hebben dat past bij je wensen en behoeften. Het bepalen van een budget helpt je bij het maken van keuzes over welke aspecten van de badkamer renovatieje prioriteit wilt geven en waar je eventueel op kunt besparen.

Een succesvolle badkamerrenovatie

Bij het bepalen van je budget moet je rekening houden met kosten zoals materialen, arbeid, sanitair, verlichting en eventuele extra's zoals vloerverwarming of een jacuzzi. Het is ook verstandig om een buffer in je budget op te nemen voor onvoorziene kosten of wijzigingen in het plan tijdens het renoveren van de badkamer.

Bij Camee bv hanteren we altijd transparante afspraken. Van de eerste opmeting tot de afronding van de badkamer renovatie, kunt u rekenen op duidelijke communicatie en heldere overeenkomsten. U ontvangt een gedetailleerde offerte waarin alle aspecten worden belicht, en na uw akkoord worden de benodigde formaliteiten afgehandeld. Zodra de offerte is ondertekend, staan wij paraat om u bij te staan met advies en ondersteuning gedurende het gehele project. Dit zorgt voor een gestroomlijnd verloop van uw badkamerrenovatie, zonder verrassingen.

Boek nu een gratis opmeting

Het inplannen van je badkamer renovatie

Het inplannen van een badkamer renovatie is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en aan je verwachtingen voldoet. Plan een bezoek in aan onze toonzaal om het verder verloop van de renovatie te bespreken.

In 10 stappen naar een nieuwe badkamer

Stap voor stap naar de badkamer van uw dromen! Ontdek een overzicht van de 10 essentiële stappen die leiden naar een gloednieuwe badkamer. Vanaf de eerste brainstormsessie tot de laatste afwerking, volg ons op deze spannende reis naar jouw gepersonaliseerde en verfrissende badkamer renovatie.

1

We voeren een gratis opmeting ter plaatse uit bij de klant om zo tot nauwkeurige 3D ontwerpen te komen.

2

De volgende fase op weg naar uw nieuwe badkamer omvat het verwijderen en ontmantelen van de oude badkamer of douche. Na het sloopwerk wordt de ruimte grondig schoongemaakt, zoals we altijd doen na elke klus!

3

Daarna vernieuwen we de sanitaire cv-leidingen in de badkamer. Bij een totale badkamerrenovatie makenwehierbij altijd gebruik van ecologische en duurzame materialen.

4

Hierna worden de elektrische kabels, bedieningspanelen en schakelaars geïnstalleerd volgens de meest recente technologische normen en in overeenstemming met de Europese wetgeving.

5

Bij de vijfde stap is het noodzakelijk om een nieuwe chape-laag aan te brengen. Daarnaast worden de muren volledig waterdicht gemaakt, waardoor geen enkele druppel meer kan ontsnappen.

6

De tegels worden geïnstalleerd op de waterdichte ondergrond. Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van badkamertegels, keramische tegels en wand- en vloertegels.

7

Nadat alles grondig is gedroogd, zorgen we voor de afwerking van het plafond en de plafondverlichting. Een spanplafond is bijzonder geschikt voor deze taak in de badkamer.

8

Deze fase is van essentieel belang tijdens de badkamerrenovatie. Het door u gekozen sanitair, waaronder badkamermeubelen, kranen, bad, douche, radiatoren, toilet, enzovoort, wordt nu geïnstalleerd.

9

De laatste stap in de afwerking van de badkamerrenovatieomvat het afdichten van hoeken en randen met schimmelbestendige siliconen.

10

Na een laatste controle en goedkeuring is het nu tijd voor onze klanten om te genieten van hun nieuwe, volledig gepersonaliseerde en eigentijdse badkamer.

Heeft u nog vragen over ons werkproces? Aarzel dan niet om uw vragen rechtstreeks aan onze vakmensen te stellen. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een persoonlijk antwoord.

Boek nu een gratis opmeting

Badkamer renoveren: hoe je je kan voorbereiden op het renoveren van de badkamer?

Of het nu gaat om een volledige badkamerrenovatie door Camee of slechts enkele kleine aanpassingen, een goede voorbereiding is essentieel. Om ervoor te zorgen dat de renovatie van uw badkamer vanaf het begin soepel en aangenaam verloopt, zijn er enkele stappen die je zelf kan nemen:

 • Leegmaken van de badkamer: We vragen onze klanten bijvoorbeeld om de avond vóór de start van de renovatie de badkamer volledig leeg te maken. Dit omvat het leegmaken van de badkamerkastjes, het vrijmaken van de wastafels en het verwijderen van eventuele gordijnen of raamdecoratie.
   
 • Creëer een vrije doorgang: Om een vlotte toegang tot de badkamer te garanderen, is het ook raadzaam om een vrije doorgang te creëren zodat onze vakmensen gemakkelijk de ruimte kunnen bereiken.
   
 • Voordat we beginnen met het sloopwerk, zorgen we voor de nodige bescherming en voorzieningen, zoals het plaatsen van een stortkoker, het plaatsen van een afvalcontainer en het installeren van een ventilator voor stofafzuiging.

Het kiezen van de juiste armaturen en materialen

badkamer renovatie duurzame en kwaliteitsvolle materialen

Het kiezen van de juiste armaturen en materialen is essentieel voor een succesvolle badkamer renovatie. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes:

 1. Kies voor duurzame materialen: Badkamers worden dagelijks intensief gebruikt en moeten bestand zijn tegen vocht en slijtage. Kies daarom tijdens de renovatie van de badkamer voor duurzame materialen zoals keramische tegels, glasvezelversterkt kunststof en roestvrij staal.
   
 2. Overweeg de stijl en het ontwerp van de badkamerrenovatie: Denk na over de stijl en het ontwerp dat je wilt bereiken in je badkamer. Wil je een moderne, minimalistische uitstraling of juist een warme en gezellige sfeer? Kies materialen en armaturen die passen bij de gewenste stijl.
   
 3. Let op waterbesparende opties: Waterbesparing is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Kies daarom voor armaturen met een laag waterverbruik, zoals waterbesparende douchekoppen en toiletten.
   
 4. Vergeet de verlichting niet: Verlichting speelt een belangrijke rol in de sfeer van de badkamer. Overweeg het gebruik van dimmers en LED-verlichting voor een energiezuinige en aanpasbare verlichtingsoptie.
   
 5. Denk aan opbergruimte: Een opgeruimde badkamer is essentieel voor een rustige en ontspannen sfeer. Kies daarom voor voldoende opbergruimte, zoals kasten, planken en lades, om je badkamer georganiseerd te houden.

Boek nu een gratis opmeting

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

De reis naar om een badkamer te renoveren begint in onze showroom, waar u een ruime selectie aan badkamerinspiratie kunt opdoen in een ontspannen sfeer. We bieden een uitgebreid assortiment aan tegels en sanitair, waarbij we altijd streven naar een balans tussen design en functionaliteit.

In onze showroom kunt u diverse badkamerstijlen bewonderen in realistische badkameropstellingen, variërend van modern en eigentijds tot klassiek. Bovendien kunnen we met behulp van ons 3D-programma een visuele voorstelling maken van uw toekomstige badkamer, zodat u een idee krijgt van het eindresultaat na de badkamerrenovatie.

Onze showroom wordt regelmatig vernieuwd, waardoor we het hele jaar door showroommodellen aanbieden tegen sterk gereduceerde prijzen. Op deze manier kunnen we niet alleen aan uw technische en design behoeften voldoen, maar ook binnen uw budget blijven.

Plan een bezoek in aan onze showroom >>

badkamer renoveren ontwerp in 3D

Showroom badkamerrenovatie

Geniet van je pas gerenoveerde badkamer

Een badkamer renovatie kan een spannend en lonend project zijn. Met de juiste planning, budgettering en materialen kun je een badkamer creëren die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en praktisch. Of je nu kiest voor een moderne, industriële, Scandinavischeof landelijke stijl, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Genieten van je pas gerenoveerde badkamer

Bij Camee begrijpen we het belang van een succesvolle badkamerrenovatie en we staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Van het plannen en ontwerpen tot het afwerken van de badkamer tot in de puntjes, wij zijn er om ervoor te zorgen dat de renovatie een succes wordt.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen van je badkamerrenovatie en geniet binnenkort van je prachtig gerenoveerde badkamer!

 

Bent u een handige klusser die zelf de handen uit de mouwen wil steken om uw droombadkamer te realiseren?

Dan bent u bij Camee bv aan het juiste adres! Ook doe-het-zelvers kunnen bij ons rekenen op scherpe prijzen voor tegels en sanitair. Bovendien staan onze medewerkers klaar om al uw vragen over uw badkamer renovatie te beantwoorden. Een goede start is immers essentieel, ook voor zelfklussers.

Kom gerust langs voor een 3D-visualisatie waarbij u uw toekomstige tegels en sanitair op een plattegrond kunt bekijken, zodat u precies weet waar u aan begint!

Kortom, een badkamer renoveren door of met Camee bv biedt zekerheid zonder zorgen!

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.