De elegantie van een industriële badkamer

Badkamerstijlen zijn er in overvloed. De laatste jaren wint de industriële badkamer terrein. Deze badkamer komt perfect tot zijn recht in een strakke woning of in een woning met veel beton. Ook in lofts zien we heel veel industriële badkamers te vinden. Wat typeert deze badkamer en waarom is de industriële badkamer zo populair? We vertellen je er graag wat meer over.

Douche industriële badkamer

Minimalistisch en strak

Een industriële badkamer is wat ruw en minimalistisch. Alle overbodige franjes zijn weggelaten en vaak wordt er gebruikgemaakt van beton, metaal en andere stoere materialen. Dit type badkamer komt in moderne woningen met hoge plafonds en veel ruimte, perfect tot zijn recht. Hoewel de badkamer vaak minimalistisch en leeg oogt, zijn de materialen dikwijls van topkwaliteit.

Wij halen alles uit je budget

Bij Camee zijn we thuis in industriële badkamers en hebben we al meerdere industriële badkamers mogen realiseren. In onze showroom maken we je graag wegwijs in de mogelijke materialen en we kunnen je ook de eerdere projecten laten bekijken. Onze badkamerspecialisten staan je met raad en daad bij en denken graag met je mee. Op die manier geven we jouw badkamer de perfecte invulling en halen we alles uit jouw budget en de beschikbare oppervlakte.

Kraanwerk industriële badkamer

Meteen genieten van je industriële badkamer

Laat je door Camee je industriële badkamer realiseren, dan mag je zeker zijn van vakwerk. Onze vakmensen voeren de werken tot in de puntjes uit en hebben stuk voor stuk de nodige ervaring. Wij werken met specialisten en in principe heb je binnen de 10 werkdagen een gloednieuwe badkamer. De werkzaamheden van onze mensen zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor we de duurtijd van de renovatie tot een minimum beperkt kunnen houden. Na de werken ruimen we ook alles op, zodat je meteen kunt genieten van jouw industriële badkamer.

Laat je industriële badkamer op voorhand uittekenen

Twijfel je nog of een industriële badkamer wel wat voor jou is en of dit type badkamer tot zijn recht komt in jouw woning? Bij Camee werken we een 3D-tekening voor je uit, zodat je perfect kunt zien hoe je toekomstige badkamer er gaat uitzien. Op die manier kun je snel bepalen wat je wil en of je tevreden bent met de gekozen opties. Zo voorkom je dat je opgescheept zit met een badkamer die niet 100% in de smaak valt. Informeer zeker naar de mogelijkheden en laat ons je industriële badkamer uitwerken.

Boek nu een gratis opmeting

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.