Onze showroom

De tegels, meubels en sanitaire materialen voor uw badkamer ontdekken? Dat doet u nergens beter dan in de showroom van Camee. U vindt er niet enkel een zeer uitgebreid aanbod, u wordt er ook met raad en daad bijgestaan door een ervaren team aan vakspecialisten. Zo vormt u zich een idee van de mogelijkheden, ontdekt u welke oplossingen passen binnen uw budget en kunt u de materialen ontdekken.

Zowel op het vlak van sanitair voor in de badkamer als tegels vindt u hier heel wat mogelijkheden in een aangenaam en inspirerend kader. Er is een ruime keuze, u wordt hartelijk ontvangen en u kunt ruim de tijd nemen om de verschillende mogelijkheden te ontdekken en uw keuze te maken. Wenst u bijkomend advies, weet dan dat onze specialisten klaarstaan om op al uw vragen een antwoord te geven.

Showroom Sanitair

Badkamers, sanitair en andere zaken in outlet - Kom langs in onze showroom

Ondergedompeld worden in de wondere wereld van het sanitaire materiaal. Spring eens binnen en ontdek de mogelijkheden in onze showroom. Hier ontdekt u een ruime waaier aan mogelijkheden met advies en persoonlijke begeleiding.

Showroom Sanitair

Showroom Tegels

Showroom Tegels

Bij Camee vindt u een bijzonder ruime keuze aan tegels in verschillende formaten en materialen. Van keramiek, over Italiaans design tot houtimitatie. Kom uw favoriete tegel uitzoeken, ervaren en aanvoelen. Wij geven u graag advies welke tegels in uw badkamer passen.

Showroom Tegels

Toonzaalkoopjes

Showroom Sanitair

Een buitenkansje tegen een sterk verminderd tarief op de kop tikken. De toonzaalkoopjes van Camee bevat heel wat pareltjes uit de vorige collecties. Tegen een gunstige prijs, krijg je heel veel badkamer. Showroommodellen gaan hier tegen fenomenale kortingen de deur uit. Het ontdekken meer dan waard!

Toonzaalkoopjes

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.