Uitgegroeid tot een familiebedrijf van echte badkamerspecialisten

Sinds de opstart van ons bedrijf, hebben wij getracht om allereerst een goede service te geven, kwalitatief hoogstaande merken aan te bieden en trendsetter te zijn en te blijven binnen deze regio.

Marc Van Campenhout en Denise De Lee hebben de zaak opgericht in 1986 en zijn klein begonnen als installatiebedrijf voor sanitair-gas-lood-zink en dakwerken.

Dankzij de ervaring van de ouders en de modernere kijk van de jeugd zijn ze uitgegroeid tot een familiebedrijf van badkamerspecialisten waarvan de 3 kinderen: Denny, Joyce en Steve mede-zaakvoerder zijn. Joyce is verantwoordelijk voor de toonzaal, de verkoop en de planning. Denny en Steve zijn telkens hoofd van een ploeg met 3 techniekers.

In totaal zijn er nu 11 personen werkzaam, een voor een badkamerspeciliast en/of vakman. Door een constante bijscholing en bezoek aan binnen- en buitenlandse beurzen, blijven onze vakmanschap en showroom up-to-date.

Of het kleine herstellingen zijn, of grotere projecten of een volledige totaalrenovatie van de badkamer. Ons doel is nog steeds tevreden klanten te hebben en te houden.

Hieronder enkele foto's van de zaakvoerders en hun gezin.

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.