Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Een lekkend dak of een dak dat door slijtage toe is aan vervanging?

Camee bv heeft meer dan 40 jaar ervaring in het plaatsen, renoveren, isoleren en herstellen van daken. Door de jaren heen heeft Camee bv zich gespecialiseerd in het oude ambacht van koper-, lood- en zinkwerken, maar ook de nieuwste roofing technieken hebben we onder de knie. Op onze bitumineuze dakbedekking (roofing) met of zonder isolatie geven we een 10-jarige fabrieksgarantie. Kortom, wij zijn perfect thuis in alle dakwerken!

Zink- en loodwerken
Zink- en loodwerken

Door de jaren heen heeft Camee bvba zich gespecialiseerd in het oude ambacht van koper-, lood- en zinkwerken. Of u nu op zoek bent naar een koperen of zinken goot met regenwaterafvoer of een dakgoot of kielgoot in zink, wij verzorgen kwaliteitsvolle lood- en zinkwerken aan dakgoot en afvoer. Ook wanneer u op zoek bent naar een dakgoot in koper met bijbehorende koperen afvoeren, bent u bij Camee bvba aan het juiste adres. 

Lees meer over Zink- en loodwerken OF Direct offerte aanvragen >>

Platte en licht hellende daken
Icopal Roofing: voor platte en licht hellende daken

Een roofing is een waterdicht materiaal op basis van bitumen, dat gebruikt wordt als dakbedekking voor platte of lichthellende daken. Roofings staan aan veel slijtage bloot, door veranderende weersomstandigheden moeten ze een sterke rek -en krimpfunctie hebben en ook nog eens UV-bestendig zijn. Dit alles hebben we gevonden bij het merk Icopal

Lees meer over Platte en licht hellende daken OF Direct offerte aanvragen >>

Naast een correcte opvolging, brengen wij u steeds op de hoogte van plan van aanpak, zodat u niet lang de hinder zult ervaren van verbouwingswerken. Zelfs bij grote projecten slaagt Camee bv erin uw dak te vernieuwen in 1 dag, zonder isolatie. In geen tijd heeft uw huis een spiksplinternieuw dak boven het hoofd.

Contacteer of vraag direct offerte aan

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.