Uw woning verwarmen met centrale verwarming

Een woning verwarmen met een centrale verwarming installatie kan tegenwoordig op heel wat manieren. Zo zijn er verschillende soorten hoog rendementsketels, verwarmingstoestellen en brandstoffen op de markt. Daarnaast is ook het esthetische aspect niet onbelangrijk. Van designradiator tot onzichtbare vloerverwarming, bij Camee bv helpen we u graag verder met de keuze om uw woning te verwarmen met centrale verwarming.

Installatie / Plaatsing CV
Installatie en plaatsing centrale verwarming

Voor de installatie en plaatsing van een centrale verwarmingsketel, bent u bij Camee bvba aan het juiste adres. Samen met u bekijken we ter plaatse de huidige situatie in geval van renovatie, of naar het bouwplan voor nieuwbouw. Zo kunnen wij u de meest geschikte cv-ketel en radiatoren voorstellen. Onze ervaren en goede opgeleide cv-installateurs zorgen ervoor dat de installatie en plaatsing van de centrale verwarming vervolgens correct verloopt. 

Lees meer over Installatie / Plaatsing CV OF Direct offerte aanvragen >>

Daalderop electro boilers
Elektrische boilers van Daalderop

Overweegt u een nieuwe boiler? Er zijn heel wat mogelijkheden, maar een elektrische boiler valt zeker te overwegen. De elektrische boilers van Daalderop zijn niet alleen uiterst betaalbaar, ze zijn ook zeer performant.

Lees meer over Daalderop electro boilers OF Direct offerte aanvragen >>

Vloerverwarming
Vloerverwarming

Vloerverwarming in huis biedt veel voordelen. Zo is vloerverwarming zuinig in gebruik, geeft het een behaaglijke warmte en geeft het sneller warmte af dan gewone radiatoren. Ook heeft vloerverwarming een esthetisch voordeel en is het ruimtebesparend aangezien er geen radiatoren geplaatst hoeven te worden. Bij Camee bvba helpen we u graag verder met het installeren van vloerverwarming. Hierbij hebt u keuze in 2 vloerverwarmingssystemen: ofwel wordt deze aangesloten op het bestaande verwarmingscircuit, ofwel geïnstalleerd op het elektriciteitsnet. Wij helpen u hier graag verder mee!

Lees meer over Vloerverwarming OF Direct offerte aanvragen >>

6 redenen waarom een cv-installateur voordeliger is

Kiezen voor een cv-installateur is op termijn voordeliger aangezien u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Hieronder leggen wij uit waarom u beter kiest voor een erkende cv-installateur van Camee bv:

1

Een cv-ketel bevat onderdelen die storingsgevoelig kunnen zijn. Door verbrandingsprocessen kunnen bepaalde onderdelen vervuild geraken. Wanneer een cv-ketel niet op de juiste manier geïnstalleerd wordt, en onderdelen niet op tijd gereinigd worden, kunnen er storingen optreden.

2

Het is heel belangrijk dat een cv-ketel goed is afgesteld. Een slecht afgestelde ketel kan immers leiden tot onnodig energieverbruik. Onze cv-installateurs zorgen voor een juiste afstelling van de cv-ketel, zodat u geen onnodige energiekosten maakt. Het is heel belangrijk dat een cv-ketel goed is afgesteld. 

3

De rookgassen van een cv-ketel moeten op de juiste manier worden afgevoerd. Onze cv-installateurs voeren een rookgasmeting uit waarmee vastgesteld wordt of de verbranding goed verloopt, en of de gassen op de juiste manier worden afgevoerd. Gebeurt dit niet, dan kan dit gevolgen hebben voor de veiligheid van u en uw omgeving.

4

Een goede, juiste installatie van een cv-ketel zorgt ervoor dat uw cv-ketel langer meegaat. Indirect zorgen onze cv-installateurs dus voor een langere levensduur van uw toestel waardoor u bespaart op toekomstige kosten.

5

Wanneer u een cv-ketel laat installeren door erkende installateurs van Camee bvba, ontvangt u alle officiële bewijzen. Verzekeringstechnisch zit u hiermee goed, daarnaast heeft u recht op garantie wanneer uw cv-ketel u toch in de steek laat.

6

In geval van nood, biedt Camee bvba u een 24-uurs service aan waarbij wij direct voor u in actie zullen schieten!

Veiligheid voorop, kies daarom voor een cv-installateur van Camee bv

Onze professionals werken steeds met kwalitatief hoge verwarmingsmaterialen, en de modernste ketels en radiatoren.

Meer weten over de mogelijkheden die wij bieden bij het vernieuwen of installeren van centrale verwarming? Zowel voor de installatie van een centrale verwarming in bestaande woningen als voor nieuwbouw woningen kan u bij Camee bv terecht. 

Contacteer ons vrijblijvend

Vasco AGAVE design radiator voor in uw badkamer

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.