Camee is exclusief verdeler van Casabath

Op zoek naar badkamermeubelen met stijl en een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding? Bekijk dan zeker eens de collectie van Casabath. Dit Italiaanse merk is exclusief verkrijgbaar bij Camee en heeft een heel aantal troeven.

Strakke Casabath collecties badkamermeubelen

De laatste nieuwe collectie is de AIR, waarin glas, aluminium en eik gecombineerd worden tot een prachtig geheel. Bent u wel te vinden voor strakke, minimalistische en stijlvolle badkamermeubelen, dan zullen de collecties van Casabath zeker in de smaak vallen. Bekijk zeker eens de Wave, CD, XL, Bristol en Shanghai collectie. De volledige catalogus valt trouwens online te consulteren.

Kleinschalige fabrikant van badkamermeubelen

Het Italiaanse Casabath is een eerder kleinere fabrikant van badkamermeubelen, maar heeft wel een ruime keuze aan collecties, die bovendien ook regelmatig vernieuwd worden. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van kwalitatieve materialen als aluminium, monoliet en andere geweldige grondstoffen.

Productieproces in eigen handen

Bij het Italiaanse Casabath hebben ze het volledige productieproces in eigen handen. Daardoor kunnen ze niet enkel kwalitatieve badkamermeubelen garanderen, het zorgt ook voor een betaalbaar prijskaartje. De vaklui van deze Italiaanse fabrikant zijn gepassioneerd door hun producten en dat merken we keer op keer.

casabath

Visueel aantrekkelijk

Uiteraard moeten badkamermeubelen kwalitatief in orde zijn, maar het oog wil ook wat. Op het vlak van design scoort Casabath al even goed als op kwalitatief vlak. Meteen ook de reden waarom Camee met deze fabrikant in zee is gegaan. Ze brengen praktische en functionele modules op de markt die in elke badkamer vlot vallen in te passen, jaren meegaan en een lust zijn voor het oog. Logisch dat heel wat klanten van Camee voor de badkamermeubelen van Casabath kiezen.

Prachtige collectie badkamermeubelen - Casabath - exclusief te verkrijgen bij Camee bvba

Oneindig veel combinaties met de badkamermeubelen van het Italiaanse topmerk casabath

Casabath: exclusief verkrijgbaar bij Camee bvba

Bent u op zoek naar een exclusiviteit, dan zit u goed bij Casabath. Deze badkamermeubelen worden in België exclusief verdeeld door Camee. De badkamerspecialisten van Camee kennen de collectie door en door en kunnen u dan ook perfect adviseren.

Oneindig veel combinaties

Bij heel wat - vaak goedkope - merken moet je kiezen uit vaste meubelsets. Bij Casabath is hier geen sprake van. U kan perfect alle elementen los bestellen en perfect met elkaar combineren.

Zo creeërt u een badkamer op maat zonder belemmeringen. De specialisten van Camee denken graag met je mee en doen je voorstellen op basis van hun ervaring en de kennis van de collectie van Casabath.

Casabath combinaties hout en beton/cement

Vakmanschap & perfectionisme hoog in het vaandel

U kunt rekenen op vakmanschap bij Camee. Wenst u onze talloze Casabath collecties te ontdekken en meer info over deze Italiaanse badkamermeubelen verkrijgen, spring dan zeker eens binnen in de showroom van Camee. In geen tijd worden de mogelijkheden bekeken en een voorstel op maat uitgewerkt. Sowieso wordt er vrijblijvend een 3D-ontwerp gemaakt, waardoor je meteen de troeven van Casabath ervaart.

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee bvba

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.