Camee is exclusief verdeler van CASABATH

Op zoek naar design badkamermeubelen met een hoge kwaliteit en afwerkingsgraad? Bekijk dan zeker eens de collectie van CASABATH. Dit Italiaanse merk is exclusief verkrijgbaar bij CAMEE.

CASABATH

CASABATH is een echte trendsetter met een grote variëteit in  de verschillende reeksen die zij aanbieden. De laatste nieuwe, is XS color waarin houtfineer en kleur gecombineerd worden tot een prachtig geheel. Alle collecties zijn in onze toonzaal te bewonderen. Wenst u al een voorproefje? Klik hier om deze te ontdekken. 

 

Italiaanse fabrikant van badkamermeubelen

Het Italiaanse CASABATH is een fabrikant waar alle meubels eigenhandig op maat worden vervaardigd. Doordat ze een eigen productie hebben kunnen ze huidige collecties dan ook makkelijk vernieuwen. CASABATH maakt enkel gebruik van kwalitatieve materialen als hout, aluminium, glas, monoliet en andere grondstoffen.

Productieproces in eigen handen

Bij CASABATH hebben ze het volledige productieproces in eigen handen. Daardoor kunnen ze uiterst kwalitatief afgewerkte badkamermeubelen garanderen. De vaklui van deze Italiaanse fabrikant zijn gepassioneerd door hun kwalitatieve materialen en afwerking en dat merken we keer op keer.

casabath

 

Visueel aantrekkelijk

Niet alleen de kwaliteit is heel belangrijk, maar het oog wil ook wat. Op vlak van design scoort CASABATH al even goed als op kwalitatief vlak. Dit is de reden waarom deze fabrikant CAMEE ook meteen aansprak. Met CASABATH kunnen we verschillende modules creëren die in elke badkamer passen. jaren meegaan en een lust voor het oog zijn. Het is dan ook logisch dat heel wat klanten van CAMEE kiezen voor de badkamermeubelen van CASABATH.

Prachtige collectie badkamermeubelen - Casabath - exclusief te verkrijgen bij Camee bvba

 

Oneindig veel combinaties met de badkamermeubelen van het Italiaanse topmerk casabath

Casabath: exclusief verkrijgbaar bij CAMEE

Bent u opzoek naar een exclusieve fabrikant van badkamermeubelen? Dan bent u bij CASABATH aan het juiste adres. Deze badkamermeubelen worden in België exclusief verdeeld door CAMEE. De badkamerspecialisten van CAMEE kennen de collectie door en door en kunnen u dan ook perfect adviseren.

Oneindig veel combinaties

In vergelijking met andere merken van badkamermeubelen, is er bij CASABATH geen enkele opstelling onmogelijk. Alle elementen zijn los te bestellen en perfect met elkaar combineerbaar.

Zo creeërt u een volledig op maat gemaakte badkamer. De specialisten van CAMEE denken graag met je mee en doen je voorstellen op basis van hun ervaring en de kennis van de collectie van Casabath.

Casabath combinaties hout en beton/cement

Vakmanschap & perfectionisme hoog in het vaandel

Bij CAMEE kunt u rekenen op reeds 37 jaar professionaliteit en vakmanschap. Wenst u de collecties van CASABATH te ontdekken? Kom dan zeker eens langs naar de showroom van CAMEE. Na opmeting van uw badkamer wordt er vrijblijvend een 3D ontwerp ontworpen, waardoor je meteen de look en feel van CASABATH kunt ervaren.

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.