Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Voor elk plat of licht hellend dak een oplossing van formaat

Bent u op zoek naar een goede dakbedekking voor een plat of licht hellend dak van uw woning? Dan kiest u het best voor een roofing van Icopal, een waterdicht materiaal op basis van bitumen.

Roofing wordt voornamelijk toegepast op platte daken, maar is zeker ook geschikt voor licht hellende daken.

Daarnaast hebben deze roofings heeft een relatief voordelig prijskaartje en is eenvoudig en snel te herstellen of te vervangen. Wenst u het dak van uw woning tegelijkertijd te isoleren, dan is dat ook mogelijk met roofings van Icopal.

Kortom, of u nu op zoek bent naar een nieuwe dakbedekking voor een volledig plat of licht hellend dak, met of zonder isolatie, Camee bv biedt voor elk dak een oplossing op maat. Bovendien mag u er zeker van zijn dat onze ervaren dakwerkers de roofings van Icopal op een correcte en kundige manier plaatsen.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Platte daken met lichtinval

Icopal UV- en weersbestendig

Roofings staan aan veel slijtage bloot, door veranderende weersomstandigheden moeten ze een sterke rek -en krimpfunctie hebben en ook nog eens Uv-bestendig zijn. Dit alles hebben we gevonden bij het merk Icopal. In tegenstelling tot traditionele roofings en andere merken, is Icopal roofing een stuk elastischer door de toevoeging van kunststofvezels en zeer goed bestand tegen vocht. Van plat tot licht hellend, voor elk dak bieden wij u een roofing oplossing op maat.

Graag meer licht in uw woning?

Nood aan meer licht in uw woning? Camee bvba zorgt voor de plaatsing van lichtkapellen en Velux dakramen met een waterdichte sluiting van het dak. Voor zowel een lichthellend dak als een plat dak bieden wij u een oplossing om meer licht te creëren op zolder of in een uitbouw. Wij leveren lichtkapellen en Velux dakramen in alle maten en kleuren. Voor een scherpe prijs plaatsen onze ervaren dakwerkers vakkundig uw nieuwe dakkapel waardoor u kan genieten van meer ruimte, daglicht en wooncomfort.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Waarom kiezen voor roofings van Camee altijd een goede keuze is?

Waarom kiezen voor roofings van Camee altijd een goede keuze is? Omdat u verzekerd bent van een vakkundige plaatsing of herstelling van roofing, met gebruik van de juiste materialen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor een correct advies en bieden wij u garantie en service na verkoop. Dus bent u op zoek naar ervaren dakwerkers die roofing komen plaatsen, dan kiest u voor Camee bv!

Icopal: het neusje van de zalm als het op roofings aankomt

Nog niet gehoord van Icopal? Dan bent u vast nog niet bezig met nieuw dak. Het waterdichte Icopal wordt al jaren toegepast bij ons en is een zegen voor uw dak. Het is dan ook volstrekt normaal dat we bij Camee elke keer opnieuw Icopal adviseren en er veelvuldig gebruik van maken. 

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.