Voor al uw leidingwerken bent u bij Camee aan het juiste adres!

Of u nu op zoek bent naar erkende gasinstallateurs, het installeren van afvoerleidingen in duurzaam PPC of toevoer- en afvoerleidingen van koud en warm water, voor al uw leidingwerken en installaties kan u terecht bij Camee bv. Ons team van vakprofessionals staat voor u klaar, voor zowel plaatsing, onderhoud en service na verkoop. Installaties en leidingwerken? Camee bv is uw partner!

Boek nu een gratis opmeting

CERGA goedgekeurd installateur

CERGA

Het CERGA kwaliteitslabel biedt de garantie dat gasinstallaties professioneel worden aangelegd en onderhouden. De technici van Camee bvba volgen jaarlijks een specifieke opleiding hiervoor. Zo weet u als klant dat u in alle veiligheid kan genieten van het comfort dat gas biedt. We kunnen hiervoor de benodigde attesten afleveren omdat Camee bv een CERGA goedgekeurd installateur is.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie

Camee bv verzorgt voor zowel nieuwbouw als renovatie alle leidingwerken, zoals toevoerleidingen voor warm en koud water met de benodigde diameter in kunststof, aluminium buis of koperen buis. Daarnaast bent u bij ons ook op het juiste adres voor het installeren van afvoerleidingen in PPC, gasleidingen in koper of blauwe buis. U merkt het bij Camee bv zijn we van alle markten thuis.

Contacteer ons vandaag nog

Uw afvoerleidingen in PPC

Afvoerleidingen in PPC zijn uitermate geschikt voor het afvoeren van vervuild water en regenwater. Bovendien is PPC (polypropyleen copolymeer) zeer geschikt voor hoge temperaturen tot wel 100°C, is het slagvast en heeft een sterke chemische resistentie. Daarnaast zijn deze afvoerleidingen in PPC duurzamer en minder milieubelastend dan PVC afvoerleidingen. Wenst u meer te weten over afvoerleidingen in PPC, en of ze geschikt zijn voor de badkamerrenovatie van uw nieuwbouw of renovatieproject? Camee bvba helpt u graag verder!

Ook gasleidingen behoren tot onze taak

Nog te vaak zijn er berichten over gaslekken en gasexplosies in het nieuws. Om veiligheidsredenen laat u het plaatsen van gasleidingen dus maar beter over aan een expert. Voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten is Camee bv hierin uw partner.

Door de jaren heen hebben onze vakprofessionals zich gespecialiseerd in het aanleggen en plaatsen van gasleidingen. Niet alleen voor de installatie, maar ook bij het vervangen en vernieuwen van gas en aardgas installaties. Voor het aansluiten testen wij het systeem uitgebreid op gasdichtheid om lekken uit te sluiten. Met Camee bv bent u dus verzekerd van een veilige gasaansluiting

Boek nu een gratis opmeting

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.