Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Dakgoten, dakkapellen en regenwaterafvoer

Camee bv helpt u graag verder wanneer u op zoek bent naar een specialist in koperen of zinken dakgoten of regenwaterafvoer. Door de jaren heen heeft Camee bv zich namelijk gespecialiseerd in het oude ambacht van koper-, lood- en zinkwerken. Ook met het plaatsen van regenwaterafvoer helpen wij u graag verder.

Wenst u meer licht in uw woning? Wij zorgen voor een correcte plaatsing van dakkapellen en Velux dakramen met een waterdichte sluiting van het dak. Kortom, voor plaatsing, herstelling en advies rond dakgoten, dakkapellen en regenwaterafvoer kunt u zeker bij ons terecht.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Waarom kiezen voor koperen goten?

Koperen goten staan bekend om hun exclusieve uitstraling. Koper wordt gekenmerkt door een groene beschermingslaag (kopergroen) dat door natuurlijke oxidatie ontstaat. Koperen goten zijn erg goed bestand tegen corrosie en gaan gemiddeld wel 80 jaar mee! Ook biedt koper een effectieve bescherming tegen de weersinvloeden en staat het garant voor kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar duurzame en milieuvriendelijke dakgoten met een luxe uitstraling, dan zijn koperen goten de perfecte keuze!

Ook zinken goten vallen niet uit de boot

Net als koper is ook zink een duurzaam materiaal dat vaak wordt toegepast bij dakwerken en regenwaterafvoer. Zink is volledig waterdicht en verkrijgbaar in vele soorten en kleuren: gepatineerd (zwart of grijs) of gelakt (beschikbaar in alle RAL-kleuren). Door de hoge corrosiebestendigheid heeft zink een lange levensduur en uitzonderlijke duurzaamheid. Zinken goten worden vaak bij rieten daken geplaatst. U ziet, ook zinken goten vallen niet uit de boot!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met Camee

Camee bv helpt u graag verder voor alle koper-, lood- en zinkwerken aan uw dakgoten en regenwaterafvoer

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met Camee, en wij adviseren u graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte voor u op.

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.