Tegelwerken

Tegelwerken: alle vloer-, wand-, terras- en andere tegels

Bij Camee bvba hebben we een jarenlange ervaring in tegels. Van deskundig advies bij het uitkiezen van tegels tot het vakkundig plaatsen van de tegels bij u thuis, van A tot Z begeleiden wij u. Zo kan u in onze tegeltoonzaal terecht voor allerlei soorten tegels, zoals badkamertegels en keramische tegels. U krijgt hier advies en kan rustig uw keuze maken uit ons gamma. Onze vakmannen, specialisten in tegelwerken, verzorgen de plaatsing bij u thuis. Kiest u voor een nieuwe look in uw badkamer met tegels, kies dan voor Camee bvba!

Badkamertegels
Badkamertegels

Bij Camee bvba vindt u een uitgebreid assortiment aan badkamertegels die uw badkamer een nieuwe uitstraling geven. U kan in onze tegeltoonzaal kiezen uit badkamertegels, wandtegels en vloertegels, in eender welke interieurstijl die u graag ziet. Wenst u een klassieke badkamer, kies dan voor prachtige natuursteen vloertegels. Bent u eerder fan van de Scandinavische woonstijl, kies dan een marmeren badkamertegel of wandtegel met zwart-wit patroon.

Ook liefhebbers van een kleurrijke badkamer zijn bij Camee bvba aan het juiste adres. Kom langs in onze tegeltoonzaal en ontdek de vele wandtegels en vloertegels om uw badkamer te vervolledigen. U zal  versteld staan van het ruime aanbod aan badkamertegels!

Lees meer over Badkamertegels OF Direct offerte aanvragen >>

Keramische tegels
Keramische tegels

In de tegeltoonzaal van Camee bvba vindt u een ruim assortiment keramische vloer- en wandtegels. Keramische tegels zijn sterk, hygiënisch en vuurbestendig. Bij ons vindt u niet enkel keramische tegels van hoogstaande kwaliteit, maar ook in allerlei vormen, diktes, maten, kleuren en patronen. Voor elke badkamervloer of badkamerwand biedt Camee bvba wel een passende keramische tegel.

Lees meer over Keramische tegels OF Direct offerte aanvragen >>

U kiest zelf uw tegels, maar bij Camee denken we graag met u mee

Hebben uw bestaande tegels hun tijd gehad? En denkt u aan nieuwe tegels? Voor al uw badkamertegels en keramische tegels biedt Camee bvba een oplossing. Onze ervaren tegelzetters nemen de te renoveren ruimtes in een mum van tijd onder handen en zorgen voor gloednieuwe tegels die perfect aan uw wensen voldoen. Tegelwerken worden steeds op een vakkundige en professionele manier geplaatst, waarbij u als klant van A tot Z wordt begeleidt, ook tijdens en na de tegelwerken.

Vloerwerken steeds op maat

Vloerwerken zijn heuse werken die u best niet onderschat en beter toevertrouwt aan vakmensen die de tegelvloeren een geheel nieuw leven inblazen. Vloerwerken zijn steeds op maat en we helpen u uiteraard vrijblijvend bij de keuze van uw nieuwe tegels. 

Bij Camee bvba kunt u rekenen op een persoonlijke serviceEen ruime keuze aan tegels hoeft niet te betekenen dat u door het bos de bomen niet meer ziet. Onze ervaren tegelzetters begeleiden u bij het kiezen en zorgen ervoor dat u de tegels van uw dromen selecteert.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Tegelwerken - Vloertegels - Keramische tegels

Vraag referenties op

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en bij Camee bvba kijkt u simpelweg naar talloze en prachtige realisaties. Wenst u meer referenties te zien van onze tegelwerken en vloerwerken, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen en langs te komen in de tegelshowroom en gidsen we u erdoor. De keuze in tegels is enorm.

Camee bvba, uw expert tegelzetter in de regio!

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u adviseren en begeleiden bij het uitzoeken van nieuwe vloer- of wandtegels voor uw badkamer. Ook wanneer u tegels wil laten plaatsen door een van onze tegelzetters, bent u bij Camee bvba aan het juiste adres. Wij werken samen met de beste tegelzetters van de regio! Op zoek naar een partner die een volledige totaalrenovatie van A tot Z uit handen neemt? Reken maar op ons!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon. Of laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee bvba

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.

Facebook Camee bvba

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.