Tegelwerken: alle vloer-, wand-, terras- en andere tegels

Bij Camee hebben we een jarenlange ervaring in tegels. Van deskundig advies bij het uitkiezen van tegels tot het vakkundig plaatsen van de tegels bij u thuis, van A tot Z begeleiden wij u. Zo kan u in onze tegeltoonzaal terecht voor allerlei soorten tegels, zoals badkamertegels en keramische tegels. U krijgt hier advies en kan rustig uw keuze maken uit ons gamma. Onze vakmannen, specialisten in tegelwerken, verzorgen de plaatsing bij u thuis.

 

Kiest u voor een nieuwe look in uw badkamer met tegels, kies dan voor Camee!

U kiest zelf uw tegels, maar bij Camee denken we graag met u mee

Wie aan renoveren denkt, denkt ook aan nieuwe betegeling. Of het nu voor een badkamer, toilet, of douche renovatie gaat, hier horen nieuwe vloer en wandbetegeling bij.

Camee denkt graag met u mee! Met ons uitgbereid assortiment van keramische tegels en groot plaat materiaal is er voor ieder wat wils.

Tegelwerken worden steeds op een vakkundige en professionele manier geplaatst, waarbij u als klant van A tot Z wordt begeleidt, ook tijdens en na de tegelwerken.

Vloerwerken steeds op maat

Ook voor andere vloerwerken zoals een nieuw terras, nieuwe betegeling in andere woonruimtes, kunt u bij Camee terecht. Wij komen hiervoor vakkundig opmeten en helpen u vrijblijvend in de keuze van de nieuwe tegels.

Boek nu uw gratis opmeting

 

Ontdek ons ruim assortiment badkamertegels

Van vloertegels tot wandtegels en van keramische tot mozaïektegels. Bij Camee bv vindt u het allemaal in overvloed, zo is er voor iedere badkamerstijl en ieders smaak wel een passende badkamertegel te vinden. Met ons ruime en diverse assortiment aan badkamertegels kan u een sfeervolle badkamer creëren. Onze mensen doen er alles voor om u optimaal te kunnen laten genieten van een mooi afgewerkte badkamer met prachtige badkamertegels.

Prachtige tegelwerken geplaatst door Camee

Vraag referenties op

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en bij Camee bv kijkt u simpelweg naar talloze en prachtige realisaties. Wenst u meer referenties te zien van onze tegelwerken en vloerwerken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en langs te komen in onze uitgebreide tegelshowroom.

Badkamertegels zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en in talloze kleuren en patronen. Voor zowel de badkamervloer als de wanden in de badkamer. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor andere tegelplaatsing toebehoren als vloerlijmen, wandlijmen en vloerverwarming. En voor dit alles geldt dat wij u scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Prachtige tegelwerken in hypermoderne badkamer en douche

Vraag hier uw gratis opmeting aan

Ruim aanbod keramische tegels

In de tegeltoonzaal van Camee bv vindt u een ruim assortiment keramische vloer- en wandtegels. Keramische tegels zijn sterk, hygiënisch en vuurbestendig. Bij ons vindt u niet enkel keramische tegels van hoogstaande kwaliteit, maar ook in allerlei vormen, diktes, maten, kleuren en patronen. Voor elke badkamervloer of badkamerwand biedt Camee bv wel een passende keramische tegel.

Keramische tegels voor uw badkamer en douche

Mede dankzij de hygiënische, antistatische en kras- en slijtvaste eigenschappen, zijn keramische tegels perfect geschikt voor in de badkamer en douche. Daarnaast zijn keramische tegels gemakkelijk in onderhoud en eenvoudig te reinigen. Tel daarbij het duurzame aspect op en de ongevoeligheid voor (water)vlekken, en u snapt dat de keuze voor keramische tegels voor uw badkamer of douche snel gemaakt is.

Camee bv, uw expert tegelzetter in de regio!

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u adviseren en begeleiden bij het uitzoeken van nieuwe vloer- of wandtegels voor uw badkamer. Ook wanneer u tegels wil laten plaatsen door een van onze tegelzetters, bent u bij Camee bvba aan het juiste adres. Wij werken samen met de beste tegelzetters van de regio! Op zoek naar een partner die een volledige totaalrenovatie van uw badkamer van A tot Z uit handen neemt? Reken maar op ons!

Contacteer ons vrijblijvend

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.