Kies voor blijvende waarde met een moderne badkamer

Overweeg je een nieuwe badkamer te laten installeren? Dan valt een moderne badkamer in het merendeel van de gevallen in de smaak. Met een moderne badkamer geef je je woning een hedendaagse toets en verhoog je de waarde van je woning. Moderne badkamers bestaan in uiteenlopende stijlen, je vindt dus vast wel een optie die perfect bij je smaak past.

Een moderne badkamer zorgt voor een heuse meerwaarde

Wil je een comfortabele badkamer, dan zit je gebeiteld met een moderne badkamer. Bij Camee hebben we een heel aantal mogelijkheden, stuk voor stuk tot in de puntjes afgewerkt. Er is een ruime keuze aan materialen en sanitair toebehoren. Met een moderne stijl til je je badkamer naar een hoger niveau. Ga je voor een vrij neutrale stijl, dan zit je altijd goed.

Voor elk budget een moderne badkamer

Heel wat moderne badkamers worden vandaag de dag van tal van snufjes voorzien. Van een specifieke inloopdouche met infrarood tot een sauna en ronde spiegels met bijzondere verlichting. Een moderne badkamer kan uit heel wat componenten bestaan die naadloos op elkaar afgestemd kunnen worden. Veel mensen denken dat een moderne badkamer veel kost, maar in de praktijk valt het reuze mee. Een moderne badkamer is vaak niet duurder dan een ander type badkamer en bij Camee hebben we voor elk budget een badkamer. Onze vakspecialisten denken graag mee en gaan op zoek naar de beste badkamer voor het beschikbare budget.

Boek nu een gratis opmeting

Altijd een 3D-tekening op maat

Het spreekt voor zich dat een moderne badkamer uitstekend tot zijn recht komt in nieuwbouw en woningen van nu. Maar net zo goed kun je in een landelijke woning of hoeve voor een moderne badkamer opteren. Ga je voor een mix aan stijlen, dan win je maar beter advies in. Dit kan bij een interieurarchitect, maar ook bij Camee kunnen we je met raad en daad bijstaan. Wij hebben heel wat ervaring met moderne badkamers en tekenen deze graag van A tot Z voor je uit. Je krijgt van ons een realistische 3D-tekening. Op die manier kun je perfect bekijken hoe je toekomstige badkamer eruitziet. Heel wat klanten weten dit te waarderen. Uiteraard zijn aanpassingen altijd mogelijk.

Een uitgewerkte moderne badkamer op maat

Spring eens binnen in onze showroom en kom de plannen van je moderne badkamer met ons bespreken. Ongetwijfeld kunnen we ook jouw verwachtingen overtreffen. Met plezier laten we enkele recente realisaties zien. Zowat altijd beschik je binnen de 10 werkdagen over een volledig gerenoveerde moderne badkamer.

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.