De Scandinavische badkamer

Hou je van strakke lijnen, warme materialen en fraai vormgegeven meubilair? Dan zal een Scandinavische badkamer ongetwijfeld in de smaak vallen. Scandinavisch design zit al jaren in de lift en heeft al menig badkamer ingepalmd. Ga je je badkamer renoveren en ben je op zoek naar een sfeervolle en tijdloze stijl? Dan zit je goed met een vleugje Scandinavië in je woning.

Scandinavische badkamers: een stijl die iedereen omarmt

Een Scandinavische badkamer is nooit schreeuwerig. Er wordt gekozen voor natuurlijke aardetinten en vaak zachte vormen en materialen. Deze stijl is dan ook ideaal als je een wellness gevoel in je badkamer wil bekomen. Kies je voor dit type badkamer, dan opteer je voor een neutrale badkamer die jaren meegaat en die je in principe nooit beu geraakt. Ook wanneer je je woning wenst te verkopen, zijn er weinig kopers die zullen afknappen op een Scandinavische badkamer.

Natuurlijke materialen in de Scandinavische badkamer

Het meubilair in je badkamer zal voornamelijk uit natuurlijk hout bestaan. In Scandinavië groeien heel wat bomen en dat merk je duidelijk. Meestal gaat het om vrij licht hout, waardoor het gevoel in de badkamer niet al te zwaar wordt. Zelfs in een kleine ruimte komt deze stijl volledig tot zijn recht.

Heel wat ervaring met deze badkamerstijl

Bij Camee hebben we al heel wat badkamers in deze stijl mogen realiseren. De Scandinavische badkamer heeft voor onze experts dan ook geen geheimen meer. Vaak komen klanten al met een aantal ideeën binnen, maar wij kunnen gerust voor bijkomende inspiratie en tips zorgen. In onze showroom zijn een aantal Scandinavische elementen te vinden, maar de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Wij denken met plezier met je mee en werken jouw keuze in 3D uit. Zo is het mogelijk om voor we aan de slag gaan, jouw badkamer realistisch te zien. Zo zie je meteen waar je je aan mag verwachten en kan er nog bijgestuurd worden. Het kiezen van de verschillende elementen gaat zo een heel stuk vlotter.

Boek nu een gratis opmeting

Een Scandinavische badkamer binnen jouw budget

Scandinavische badkamers zijn er in alle mogelijke prijsklassen en we kunnen vast ook binnen jouw budget wat moois realiseren. Het duurt zelden langer dan 10 werkdagen om jouw badkamer uit te werken. Onze vakmensen werken jouw Scandinavische badkamer tot in de puntjes af en kuisen alles op. Zo kun jij na de werkzaamheden meteen gebruik maken van jouw badkamer. Ongetwijfeld ben je tevreden over het resultaat. Kom dus zeker eens langs in onze showroom en laat je adviseren.

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.