De pracht van een landelijke badkamer

Een eerder klassieke woning en wil je je badkamer vernieuwen? Met een landelijke badkamer zit je altijd goed. Een landelijke badkamer is helemaal niet ouderwets en door de juiste samenstelling te kiezen, biedt een landelijke badkamer heel wat comfort.

Prachtig afgewerkte landelijke badkamer

Klassieke en elegante sproeier in landelijke badkamer

Landelijke badkamers combineren een veelvoud aan texturen met eigentijdse elementen.

Hout als blikvanger

Landelijke badkamers zijn er in alle maten en vormen. Dit type badkamer oogt eerder klassiek, maar kan boordevol moderne materialen zijn. Uiteraard kun je opteren voor de nieuwste snufjes. Eik is een houtsoort die vaak terugkomt in landelijke badkamers, maar net zo goed kies je voor een andere houtsoort. Het is maar wat je wil. Eik valt budgettair meestal mee qua kostprijs en heeft een robuuste uitstraling. Wil je het hout in je badkamer aanvullen met andere materialen, dan kom je al snel bij natuursteen en graniet terecht. Een badkamerspecialist zoals Camee kan je zeker en vast adviseren en helpen combineren. Jaarlijks stellen we honderden badkamers samen.

 

Een rustmomentje in de badkamer

Een landelijke badkamer staat voor rust. Dit type badkamer is niet schreeuwerig en door te kiezen voor heel wat hout ga je voor een warme uitstraling. Tot rust komen in deze badkamer is helemaal niet moeilijk. Wij adviseren alvast niet te beknibbelen op het budget van je materialen. Een landelijke badkamer gaat gemakkelijk tientallen jaren mee als je voor kwaliteit kiest. Ga ook voor degelijk kraanwerk, iets wat vaak over het hoofd wordt gezien. Gaan wij je landelijke badkamer installeren, dan bekijken we ook altijd even de staat van de leidingen. Het zou zonde zijn om je nieuwe badkamer te realiseren om dan een probleem te krijgen met de leidingen.

Natuurlijke materialen als basis

Bij Camee kunnen we jouw landelijke badkamer tot in de puntjes uitwerken. We zorgen voor een volledig uitgewerkte 3D-tekening zodat je perfect weet wat je mag verwachten. Het spreekt voor zich dat we kunnen spelen met de indeling en de materialen. Zo ontwerpen we jouw landelijke badkamer volledig op maat en binnen jouw budget. Jouw badkamer valt helemaal binnen de tijdgeest met de duurzame en natuurlijke materialen. Hout is een verantwoord materiaal en wij zorgen ervoor dat jouw badkamer jarenlang meegaat.

Ben je op zoek naar een landelijke badkamer met uitstraling? Vraag een gratis opmeting aan en wij komen langs om je te informeren. Later nodigen we je uit in onze showroom en gidsen we je naar de perfecte badkamer en staan je met raad en daad bij. Wij helpen je kiezen en zorgen voor een ontwerp op maat. Ongetwijfeld kunnen we ook voor jouw budget een landelijke badkamer realiseren.

Boek nu een gratis opmeting

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.