De milieuvriendelijke Hansgrohetechniek voor mengkranen

Werkwijze: Wanneer u een standaardkraan in de middenpositie opent, stroomt er gemengd water. Bij CoolStartkranen stroomt er uitsluitend koud water in deze middenpositie. Omdat de meeste gebruikers de greep in de middenpositie openen wordt er met CoolStartkranen op de water- en energiefactuur bespaard. Om warm water te verkrijgen draait u de greep naar links. Bovendien gaat de verwarmingsinstallatie niet aan bij het openen van de kraan in de middenpositie, zodat deze minder snel slijt.

Besparingen: Voor een gezin van 4 personen kan er jaarlijks ongeveer 163kg CO2bespaard worden of ongeveer 64€ aan energiekosten.

Conclusie: Dankzij CoolStartwordt minder water en energie verbruikt – en zo wordt ook de CO2-uitstoot verminderd. Zo ontziet deze Hansgrohetechnologie milieu en portemonnee automatisch. De innovatieve bedieningsergonomie (de greep voor warm water kan alleen nog naar links worden bewogen) markeert een nieuwe trend in de badkamerwereld.

Moderne mengkranen met bespaarfuncties – typisch Hansgrohe

Hansgroheimplementeert de CoolStart-techniek bij de bekende kraanseries Metris, Talis, Focus en Logis. Ontdek ook CoolStart voor de keuken!

In combinatie met EcoSmart bespaart u bovendien kostbaar water zonder comfortverlies – tot 60%. Alle Hansgrohelavabomengkranen verbruiken zo'n 5 liter water per minuut.

Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.