Kerlite, het nieuwe architectonische oppervlak

Kerlite is het resultaat van een zeer innovatief productiesysteem, het is ontstaan door de toepassing van een vooruitstrevende technologie die uitstekende prestaties levert. 

Kerlite wordt geproduceerd in platen van 300x100 cm zonder het gebruik van matrijzen en wordt op een mat gedrukt met een kracht van 15.000 ton. Het bakken gebeurt in elektrische ovens zonder uitstoot van schadelijke gassen. Tenslotte zorgt een volledig geautomatiseerde snijlijn voor het verkrijgen van de verschillende formaten waarin het wordt verkocht.

Afmetingen: De Kerlite-platenzijn slechts 3 mm dik. Hierdoor krijgt men flexibele eigenschappen. De beperkte dikte is het innovatieve aspect waardoor het product op uiteenlopende gebieden kan worden toegepast. 

Revolutionair project, alsook de standaard afmetingen. Kerlite is een lichtgewicht product dat gemakkelijk hanteerbaar is : 7.4 kg per m2 (7.8 kg voor Kerlite+ en 16 kg voor KerliteTwin).

PRAKTISCHER DAN KERAMIEK, EVEN POLYVALENT ALS GESTRATIFIEERDE PLATEN

Haar kwaliteiten, gewaarborgd volgens de internationale normen, verzamelt alle voordelen van keramisch materiaal, niet te vergeten de veelzijdige en gemakkelijke toepassing die van Kerliteeen totaal vernieuwend materiaal maken. Zowel in decoratie, design of constructie is Kerlitein de mogelijkheid om volledige voldoening te geven aan alle gestelde eisen.

Contacteer ons voor meer info >>

 
Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.