Wilt u uw badkamer renoveren? Zijn er structurele problemen zoals lekkages of zijn uw tegels niet meer in de beste staat? Of misschien is er wel budget vrijgekomen en heeft u eindelijk de mogelijkheid om uw badkamer onder handen te laten nemen? Bij Camee, verzorgen we alvast uw complete badkamerrenovatie op maat. Zo garanderen wij u eindeloos genot in uw nieuwe badkamer.

Zachte pasteltinten in de badkamer

Uw hele badkamerrenovatie in één keer of werkt u liever in fases?

Bij een badkamerrenovatie kunnen we alles in één keer onder handen nemen of in fases werken. Dit hangt af van uw voorkeur en eventueel uw budget. Wij raden steeds aan om uw badkamer in één keer te renoveren. Dit levert u het mooiste resultaat op en zo hoeft u niet te wachten op uw droombadkamer. Werkt u toch liever in fases? Ook dan kunnen onze vakmannen veel voor u betekenen. Samen kijken we naar welke elementen het meest dringend gerenoveerd moeten worden en voeren onze vakmannen de werken stapsgewijs uit. Vaak raden wij aan om eerst het tegelwerk onder handen te nemen of de lekkende elementen te vervangen.

Op die manier heeft u een volledig functionerende en veilige badkamer in uw woning. De keuze is volledig aan u, maar we denken graag mee binnen uw budget en smaak.

Dé trends in badkamerrenovaties vandaag

Badkamerdesign staat niet stil, zo zien we over de jaren heen verschillende trends opduiken. Maar welke trends zijn vandaag het meest populair en zullen ook niet snel uit de mode verdwijnen? Een trendy badkamer is altijd leuk maar trends veranderen, daarom kijken wij met u naar leuke elementen die een lange levensduur hebben en die volledig aansluiten bij uw persoonlijke smaak.

Zachte kleuren als roze, groen en blauw zijn zeer gewild in nieuwe badkamers

Eerst en vooral kijken we naar trendkleuren. Vandaag zijn grijze badkamers niet langer gewild. Vaak zien we dat mensen kiezen voor zachte kleuren als roze, groen en blauw. Pasteltinten zijn gewild. Deze kleuren kan u in uw badkamer verwerken via tegels of accenten. Ook zien we een evolutie in tegelkeuze bij onze klanten. Heel wat klanten kiezen voor grote tegels. Wanneer u grote tegels gebruikt heeft u minder voegwerk, wat betekent dat deze onderhoudsvriendelijker zijn dan kleinere tegelformaten. Onderhoudsvriendelijke elementen lijken ook een trend te zijn. Randloze toiletten zijn momenteel populair, niet enkel door hun strakke look maar ook door het onderhoudsgemak. Een badkamer renoveren moet niet enkel mooi, maar ook handig zijn.

Is de regendouche nog in de mode? Natuurlijk! Een regendouche is een vaak gevraagd element bij een badkamerrenovatie. Er zijn verschillende modellen waaruit u kan kiezen, en zelfs qua kleur kan u heel wat kanten uit. Zo zien we dat black brushed chrome en bronze zeer populair is door de stijlvolle en tijdloze look. Een regendouche kan trouwens uitgebreid worden met een extra waterval of een hardere straal. Zo kan u steeds genieten van een douche op maat.

Randloze douchetoilet Geberit - grote tegels

Hightech badkamerrenovatie

Ook technologie staat niet stil. Bij badkamerrenovaties zien we dat mensen meer en meer snufjes in hun badkamer willen. Een van de populairste elementen die vandaag worden gekozen zijn de douchetoiletten.

Geberit Aquaclean Mera Douchetoilet

Deze toiletten zorgen ervoor dat u uzelf kan reinigen met warm water in plaats van WC-papier te gebruiken. Dit wordt gezien als een goede ecologische oplossing. Deze types toiletten komen altijd met een afstandsbediening waarop verschillende functies staan. Deze optie is hygiënisch en hightech.

Heeft u ook zin gekregen in een nieuwe badkamer? Spring eens binnen in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan. We bekijken graag samen met u wat we kunnen betekenen voor uw badkamerrenovatie.

Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.