GEBERIT

Geberit Monolithe + Monolithe plus

Sanitair Design, indien het niet mogelijk is het spoelreservoir in de muur in te bouwen is er het alternatief van een opbouw spoelreservoir de stijlvolle "Geberit Monolith". De sanitaire technologie zit achter een paneel vervaardigd uit glas en geborsteld aluminium. Mogelijk voor hang en staand toilet. Met de Monolith plus geen onaangename geurtjes meer in je badkamer of je toiletruimte, ze worden rechtstreeks ontrokken in de wc-pot. De lucht wordt geneutraliseerd door een actieve honingraatfilter, een geluidsarme ventilator brengt de gefilterde lucht weer in de ruimte.

Geberit Duofresh

Voor extra frisheid & hygiëne bij elke spoeling, kam men de openklapbare bedieningsplaat Sigma 40 plaatsen, daar is een ruimte voorzien van een wc-blokjes houder. De gefilterde lucht wordt via de zijkanten van de bedieningsplaat terug in de ruimte gebracht.

Geen onaangename geurtjes meer in je badkamer of toilet ruimte. Met Geberit Monolith plus worden ze rechtstreeks ontrokken in de wc-pot. De lucht wordt geneutraliseerd door een actieve honingraatfilter, een geluidsarme ventilator brengt de gefilterde lucht weer in de ruimte.

                            

Geberit Type 70

Beslis zelf waar je de spoelknop wil activeren, vrije plaatsing tot 2 meter van het reservoir. Activering van de spoeling door middel van een servogestuurde technologie (zonder electriciteit) die slechts een lichte aanraking nodig heeft. Verkrijgbaar in 4 kleuren, metaal of glas, afmeting 112x50mm. Deze bedieningsplaat is te bezichtigen in onze toonzaal!

                              

 

http://www.geberit.be

Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.