HANSGROHE

Raindance Select Handdouches

Maak van het douchen een belevenis. Zo eenvoudig kan het zijn door één druk op de knop kan men een keuze maken tussen de verschillende straalsoorten, een lichte waterstreling of een stevige whirlmassage.

Hoofddouches

Hoe zalig kan douchen zijn, bij de hoofddouches heeft u een keuze tussen 2 straalsoorten, eenvoudig door 1 druk op de knop in het midden van de straalschijf. U heeft de keuze tussen de krachtige rainstraal of parelende grote waterdruppels een gevoel als in een tropisch regenwoud.

 

Showerpipes

Eenvoudiger kan niet, douchen met de Select technologie, de Showerpipe is een combinatie van hoofddouche + handdouche in 1 systeem, gemakkelijk te installeren. Met Select knop kiest u verschillende straalsoorten aan uw hand of hoofddouche, u gebruikt de Showerpipe met één druk op de knop. De Select knoppen zitten op de hand en hoofddouche. En bovendien kunt u aan thermostaten het water aan- of uitzetten.

Showertablet

De Showertablet 300 kan naar keuze gecombineerd worden met douche sets met wandstang en handdouches. Geen doucherekje meer nodig, de Showertablet heeft een handig tabletje waar u iets kan opzetten, een zeer leuk & strak design. Te bezichtigen in onze toonzaal!

Showerselect

Het Showerselect inbouwkraanwerk geeft meer ruimte in de douche, deze worden in de wand ingewerkt, hebben een eenvoudige bediening en gemakkelijk te reinigen. Deze zijn te verkrijgen voor de werking van 1 tot 4 functies. Showerselect thermostaten zijn uitgerust met kleine toetsendie zeer duidelijk zijn door eenvoudige symbolen. 

http://www.hansgrohe.be

 

 

 

 

Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.