De nieuwe badkamer trends voor komende jaren ontdekt u hier

Doet de naam ISH Frankfurt een belletje rinkelen? Nee? Geen probleem, dan zit u ongetwijfeld niet in het sanitair. Het is immers de grootste sanitairbeurs van Europa, waar u voor het eerst kennis kan maken met de nieuwste trends voor jaren ver. Uiteraard mochten we daar als vakspecialist in badkamers niet ontbreken. We zetten even de leukste nieuwtjes op een rijtje. Niet evident met meer dan 2.400 exposanten

Duidelijke trend in sanitair en badkamerrenovatie: duurzaamheid 

Uiteraard stond deze beurs dit jaar, meer dan ooit in het teken van duurzaamheid en ecologie wanneer u uw nieuwe badkamer en sanitair wil renoveren. Logisch als u weet dat deze beurs ook grotendeels om water draait en we daar maar beter spaarzaam mee omgaan. Meer en meer merken spelen hier dan ook in en zetten ons aan om minder water te verspillen of kiezen resoluut voor recycleerbare materialen

Design in de badkamer

De tijd dat de badkamer zuiver functioneel was? Die ligt nu echt wel achter ons. Design maakt meer en meer zijn intrede in de badkamer. Waarbij vooral, zwart, wit en goud als nieuwe kleuren in het oog springen. Een badkamer mag best modern en minimalistisch ogen tegenwoordig. 

wit, goud en zwart worden de nieuwe kleuren in de badkamer

Hoogtechnologishe snufjes goed vertegenwoordigd in de badkamer

Wist je dat er tegenwoordig al 3D-geprinte kranen zijn? Verder staat de technologie natuurlijk niet stil en maken de allernieuwste snufjes ook hun opwachting in de badkamer. Zo is er bijvoorbeeld het digitale douchesysteem RainTunes van Hansgrohe. Licht, water, geluid en parfum: het is er allemaal. Een ware sensatie voor al je zintuigen, dit terwijl u gewoon een douche neemt. Afhankelijk van uw gemoed krijgt u een aangepast programma.

Het is duidelijk dat we steeds meer comfort verwachten, ook in de badkamer. Daarbij is er ook ruime aandacht voor je gezondheid en algemeen welzijn. De badkamer is er om te relaxen, tot rust te komen en even te ontsnappen aan de stress. 

Hoogtechnologische snufjes aanwezig in de badkamer en douche

Houten meubels in de badkamer

Meubels in de badkamer? Uiteraard moet je er de ruimte voor hebben. Houten badkamermeubels zijn aan een stevige opmars bezig en veroveren stormenderhand de badkamer. Ze geven uw ruimte extra cachet en bieden meer comfort. Waarom niet rustig een boekje lezen in de badkamer.

Het gebruik van bamboe past perfect in deze trends, zowel voor meubels als vloeren. Dit materiaal past overigens perfect in natte en vochtige ruimtes en de vloeren gaan geweldig goed samen met vloerverwarming

Houten meubels in de badkamer - Casabath

Badkamer Accessoires maken het geheel compleet

Ok, we geven het toe, voor de accessoires moet u grotendeels zelf zorgen, maar ze maken het plaatje wel compleet. Wil je een Pinterest-proof badkamer? Dan maken de accessoires het verschil. Gelukkig komen er steeds meer op de markt. Vaak te combineren met goud, messing, koper, zwart of wit. Zo worden de trendkleuren van het moment perfect en naadloos op elkaar afgestemd.

Meer weten hoe we die laatste trends bij u kunnen integreren?

Wilt u meer weten over de laatste trends of eens samen met ons bekijken welke nieuwigheden van de ISH-beurs we ook bij jou kunnen integreren? Contacteer ons gerust voor een afspraak, wij realiseren het.

 

Bekijk de volledige presentie hier

 
Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.