Japanse toiletten: de nieuwste trend in toiletten

Op zoek naar een bijzonder item voor in het kleinste kamertje? Wil je wat extra luxe brengen in deze ruimte? Bekijk dan zeker de mogelijkheden eens van een Japans toilet. Een waar genot om gebruik van te maken en voorradig bij Camee. Naar toilet gaan zal nooit meer hetzelfde zijn, dat geven we op een briefje. 

Wat typeert een Japans toilet?

Dat Japanners veel belang hechten aan hygiëne en op een luxueuze manier naar toilet gaan, dat is wel duidelijk. Op een Japans toilet gebruik je in principe immers geen wc-papier, maar reinig je je  achterste door middel van een warme waterstraal. Deze waterstraal kun je bovendien instellen op het vlak van intensiteit. Met de Japanse toiletten van Toto is het zelfs mogelijk om tot 4 verschillende personen hun instellingen te programmeren. Een bijzondere beleving, maar wel een gewoonte waar je snel aan went. Eens je gebruik gaat maken van een Japans toilet, wil je niets anders meer.

Maar daar stopt het niet, zeker in de winter heeft het Japanse toilet nog meer voordelen. Een verwarmde zitting voorkomt een ijskoude rilling door je lichaam! Zo kun je steeds comfortabel gaan zitten en hoef je niet op een ijskoude toiletbril te gaan zitten.

Verwarmde zitting Japans toilet

Verlicht Japans toilet

Een ander bijkomend voordeel van een Japans toilet is dat dit toilet ‘s nachts verlicht kan worden. Zo vind je makkelijk de weg naar het toilet, zonder dat je andere lichten moet activeren. Op deze manier wek je geen huisgenoten en geraak je toch zonder ongelukken tot bij je Japans toilet. De sfeerverlichting valt op en is ‘s avonds een echte eyecatcher. Gasten zullen je er zeker en vast op aan spreken.

Automatisch open en dicht

Nog een voordeel is dat Japanse toiletten weten wanneer iemand aankomt. Het deksel gaat automatisch open en verwarmt de zitting automatisch, wat hier bij ons zeer handig kan zijn in de winter. Wanneer men het toilet verlaat, wordt er automatisch doorgespoeld en sluit het toilet, zonder u zelf iets hoeft te doen.

Pimp je interieur

Het is niet makkelijk om je kleinste kamertje een verschil te maken qua stijl en uitstraling, maar met een Japans toilet slaag je daar moeiteloos in. Je kiest voor comfort en luxe en als statement kan dat tellen. Niet iedereen zal ervoor te vinden zijn, maar eens je het hebt geprobeerd, wil je vaak geen ander toilet meer. Bij Camee werd bovendien gekozen voor een topmerk. Toto is de pionier en referentie in Japanse toiletten!

Modern Japans toilet

Zelf een Japans toilet aankopen?

Wil je de Japanse toiletten qua design eens komen ontdekken of wil je wat meer uitleg over de functionaliteiten? Spring binnen in onze showroom en onze badkamerspecialisten vertellen je er alles over. Kies voor de luxe, comfort en een gereputeerd merk. Een Japans toilet is een leuk extraatje én een toegevoegde waarde in elke woning!

Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.