Ciao, grandi novità da Casabath!

De nieuwste collectie van Casabath, genaamd "Stockholm", combineert Italiaans vakmanschap met Scandinavische invloeden.

De collectie bestaat uit massieve gelamineerde fronten met een gefineerd eiken body. Geïnspireerd door natuurlijke elementen, herontdekt de Stockholm-collectie de stijl van Casabath uit het verleden en geeft deze een Noord-Europees ontwerp. Denk maar aan subtiele stilistische kenmerken, strakke lijnen en het gebruik van lichte en donkere kleuren.

De collectie is geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl en benadrukt functionaliteit, kwaliteit en aandacht voor detail als onderscheidende kenmerken.

Hout is goud!

Eén van de meest opvallende kenmerken van de collectie is het gebruik van massief hout, wat het vakmanschap benadrukt en een integraal onderdeel is van de missie van Casabath. Bovendien is de collectie een eerbetoon aan het "Wood City" urbanisatie-project, 's werelds grootste stedelijke houten nederzetting, gelegen in het Sickla-district van Stockholm, Zweden.

Via deze blog hebben we een overzicht gemaakt van de belangrijkste nieuwigheden uit deze reeks. 

Persiana fronten

De "Persiana" front is overduidelijk het meest opvallende kenmerk van deze nieuwe serie. Het doet ons een beetje denken aan de XL-serie waar je de fronten kan verkrijgen met horizontale groeven, het verschil is dat ze hier een enkele graden naar achter kantelen. Een concept dat we bij geen enkele andere fabrikant ooit gezien hebben.

Zoals u hier ziet op de foto: een combinatie van gelamineerde essen-hout fronten met een blad en opbouw waskom gemaakt van wit Carrara-marmer. Een prachtige combinatie van hoogwaardige materialen.

De collectie is exclusief verkrijgbaar in "Ash" in de 4 tinten: Smoke, Sand, Natural en Moka.

Mètis & Oblò

Hier ziet u enkele close-ups van de nieuwe "Mètis" wastafel in combinatie met de nieuwe spiegel "Oblò". De spiegel is omringd door een kader in hetzelfde hout als het meubel, deze kan ook met Senzafine wandlamp verkregen worden.

De Oblò spiegel kan zowel rond als vierkant en is ook enkel verkrijgbaar in de 4 essen-afwerkingen die gekozen werden voor de Stockholm serie: Sand, Smoke, Naturale en Moka.

Mètis Quadro

Hier toont Casabath ons de Mètis wastafel gesneden uit massief Crema di Luna marmer met kanaalafvoer en wateropvangbak. Dit wordt volledig uit één blok gesneden.

Het meubel in Naturale Ash is vervaardigd in Quadro-uitvoering, dit verwijst naar een vereenvoudigde vormgeving voor de fronten. Het licht essenhout in combinatie met de beige marmer zorgt voor een zonnig sfeertje in deze opstelling.

Stockholm/1 

Op de twee volgende afbeeldingen ziet u de nieuwe stockholm/1 spiegel samen met een meubel opgebouwd in een blok Carrara-marmer met Monolith onderbouwgootsteen. De spiegel is in aluminium bedekt met Sand Ash, horizontaal gezandstraald.

Het kastje met LED-verlichting is een open inbouwwandmeubel in Smoke Ash-tree, dit maakt deel uit van de Invisibile-collectie. Een echte eye-catcher!

Showersystem Stockholm

Het nieuwe douchesysteem is door het kleinere aluminium profiel nog minimalistischer dan dat van het Trend systeem.

Op de foto is het systeem in een structuur geschilderd Rame Bronzato Metal en extra helder glas. De royale afmetingen van de douchewand (180x90) maken het mogelijk om 2 glazen wanden te hebben

Column Stockholm

Kolomkasten gemaakt met Persiana deurmodules en open modules, kan voorzien worden van LED-verlichting.

Verkrijgbaar in zowel de standaard 'opbouw' kolomkast alsook inbouw!

 

Custom/R

De Custom/R spiegel op maat gemaakt qua vorm, heeft in dit geval een cirkelvormige zandstraal die overal geplaatst kan worden volgens de behoeften van de klant. De naturale Ash kast met Perzische front en Bianco Carrara Marble blad maken deze opstelling af.

Stockholm collectie eind dit jaar verkrijgbaar!

'Stockholm, inspired by natural materials and craftsmanship'

Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.