Het gebruik van kleur is een trend die steeds meer wordt toegepast. Zo is ook de kleur roze steeds meer te zien in mode- en interieurdesign. Niet vreemd dus dat de warme, grijsroze tint, Heart Wood, is uitgeroepen tot dé kleur van het jaar 2018. Deze roze kleur, maar ook de schakeringen ervan, is niet alleen geschikt voor de slaapkamer of woonkamer, maar staat ook elegant in het toilet of de badkamer. Zeker in combinatie met chromen, gouden of zwarte accessoires. Door gebruik te maken van zwarte douchewandprofielen krijgt uw badkamer een industriële look.

                                        

 

Wastafelkranen in kleur

Een nieuwe trend in badkamerland is de getinte wastafelkraan.  Kraanwerk in special surfaces in maar liefst 15 metallic afwerkingen, van glanzend chroom tot geborsteld zwart geven uw badkamer die extra boost !

              

Subtiel hout

Jaar na jaar ziet ons interieur er gesofisticeerder uit dan ooit tevoren, waardoor we haast snakken naar traditionele elementen. In de badkamer kan je kiezen onderkasten met houtstructuur. Anderszijds kan je ook subtiele toetsen zoals een houten kruk of handdoekhouder aanbrengen.

     

 

Tegels / SIZE DOES MATTER

Grote en nog grotere formaten blijven nog steeds in. De liefhebbers van een eerder strak interieur zitten bij deze trend zeker goed. Ook in natte ruimtes zoals de badkamer of douche zijn grote formaten interessant wegens de bijna naadloze uitvoeringen. Betonlook, hout of marmer blijven een trend in keramische tegels.

                          

Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.