Plaatsen van vloer-, wand-, terras- of andere tegels

In onze vernieuwde tegeltoonzaal vindt u alle soorten tegels waaronder: keramische tegels, natuursteen, Kerlite enz.

U krijgt hier advies en kan rustig uw keuze maken uit ons gamma . Onze vakmannen, specialisten in tegelwerken, verzorgen de plaatsing.

Bij Camee bvba hebben we al jarenlang ervaring in tegels. Van A tot Z begeleiden we u. Van het opmeten, over het kiezen van de tegels, tot de plaatsing.

              

Volledige projecten op maat

We hebben een ruime selectie tegels en gaan regelmatig op fabrieksbezoek in Italië om de nieuwe collecties te bekijken, onze tegelzetters brengen verslag uit over de kwaliteit van de geplaatste tegels zodat we ook kunnen filteren in de kwaliteit.

Zo krijgen we zowel van kwaliteit als design een heel mooie uitstraling in onze tegeltoonzaal voor badkamer, living of keuken.

Uiteraard werken we voor al uw tegelwerken een offerte op maat uit .

Omdat we weten hoe belangrijk een strikte planning is bij (ver)bouwen, en het ontbreken hiervan tot frustraties kan leiden, wordt dit bij ons strikt nagevolgd.

Wens je enkel tegels te bestellen en deze zelf te plaatsen? Dan is dit ook mogelijk. Vraag naar onze voorwaarden voor zelfplaatsing, en kom een kijkje nemen in onze tegel-showroom.

Contacteer ons vrijblijvend

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.