Beste klanten,

We zijn verheugd om U op de hoogte te stellen van alle nieuwigheden in onze toonzaal want hier bij Camee wordt er momenteel weer hard gewerkt om volledig mee te zijn met de nieuwste trends. Zo zal u binnenkort bij ons de nieuwste collectie van Casabath kunnen ontdekken, nieuwe opstellingen zoals onder andere een ‘full-option’ doucheconcept en nog zoveel meer.

Ervaar vanaf vandaag onze nieuwste generatie doucheplaten, baden en wastafels in plaatstaal!

Via deze blog geven we een woordje uitleg over onze gloednieuwe combinatie van KALDEWEI: Ontworpen met aandacht voor detail en duurzaamheid. Is geëmailleerd staal de toekomst voor badkamers? Wij zijn in ieder geval overtuigd van wel.

 

ISH BEURS 2023

Het idee om te beginnen werken met de plaatstaal producten van KALDEWEI onstond vorig jaar tijdens het bezoeken van hun beursstand op ISH Frankfurt. Het thema was duurzaamheid en dat werd voorgesteld met hun Luxstainability®-concept waar hun uit CO2-gereduceerd staal een essentieel element van is.

Geëmailleerde staal is waarschijnlijk het meest toekomstbestendige materiaal voor verschillende sanitaire producten. Naast duurzaamheid brengt het nog talloze voordelen met zich mee wat voor ons team snel de doorslag gaf om hiermee aan de slag te gaan voor het nieuwe jaar 2024.

WAT IS GEËMAILLEERD STAAL EN WAT IS ER ZO BIJZONDER AAN?

Geëmailleerd staal is een combinatie van staal en glas. Twee authentieke materialen met unieke materiaaleigenschappen: Staal staat voor stevigheid, hoge belastbaarheid, robuustheid en vormbaarheid. Glas biedt een excellent luxe uiterlijk en is bijzonder bestand tegen chemische of thermische belastingen.

Het kan 100% worden gerecycled en bestaat zelf uit 20% hergebruikt staal!

Het is het beste materiaal voor ligbaden, douchevlakken en waskommen want het is bestand tegen letterlijk alle invloeden. Het blijft zijn waarde behouden ondanks alle belastingen waarmee het oppervlak in de loop van tientallen jaren mee te maken krijgt.

Nog steeds niet overtuigd? KALDEWEI staat zo zelfverzekerd achter hun materiaal dat ze 30 Jaar garantie geven op hun producten!

KALDEWEI in onze toonzaal:

 

Voor in onze toonzaal hebben we gekozen voor drie verschillende producten vervaardigd in dezelfde kleur: Warm Grey

- superplan zero doucheplaat

- Mëisterstück Oyo Duo bad

- Miena wastafelschaal

 

Niet overtuigd van de kleur? Geen probleem, onze uitgebreide kleurenstaal waarin dit allemaal kan vervaardigd worden ligt voor U klaar!

Wenst u nog meer info? Bezoek vrijblijvend onze vernieuwde toonzaal en laat nadien ons deskundig team u begeleiden bij het kiezen van de ideale badkameroplossingen. Wij staan met veel enthousiasme klaar om u antwoord te bieden op al uw vragen.

Een nieuwe badkamer in 10 werkdagen?

Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. We komen afspraken na en begeleiden u van a tot z.

Lees verder om te zien hoe we dit aanpakken >>

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee BV

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.