Spanplafonds

Met een spanplafond kiest u voor een perfect opgespannen doek of folie. Deze folie kan mat, glanzend, satijn of textiel zijn. U hebt verder ook de keuze uit polyester of pvc. Een pvc-spanplafond is perfect afwasbaar, dus makkelijk in onderhoud. Dit is minder het geval bij polyester spanplafonds.

Het principe van een spanplafond

Een spanplafond volgt de vorm van uw bestaande plafond en wordt daaronder opgespannen. Hierdoor verdwijnen fouten uit het plafond en krijgt u een egaal resultaat. Het wordt met al dan niet zichtbare profielen tegen de muur geplaatst, waardoor u geen onderliggende structuur nodig hebt. Doordat de folie net iets kleiner is dan uw bestaande plafond, blijft het steeds strak zitten.

De voordelen van een spanplafond

PVC spanplafonds plaatsen we warm, terwijl onze polyester spanplafonds koud worden geplaatst. In beide gevallen zijn de kleurmogelijkheden ontzettend uitgebreid.

Zonder kap- of breekwerken duren de werken één dag, ook de openingen voor de spots worden gemaakt.

Bij alle types van verbouwingen is een spanplafond snel en makkelijk te plaatsen. Ideaal om je bekabeling weg te werken of om een oud dak te maskeren. Nog een voordeel is dat het niet meer moet geschilderd worden. Ook voor natte ruimten

Graag meer informatie over gyproc plafonds of spanplafonds?

Wij vertellen u er graag alles over, bekijken de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.